Trabzonspor Olimpiyat'ta tat vermedi!

Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan hazırlık maçında Cagliari ile 0-0 berabere kaldı.

Trabzonspor Olimpiyat'ta tat vermedi!
Trabzonspor Olimpiyat'ta tat vermedi!
GİRİŞ 04.08.2018 21:14 GÜNCELLEME 04.08.2018 21:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında son hazırlık maçına çıkan Trabzonspor, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İtalya Serie A ekibi Cagliari'yi konuk etti. 90 dakikada gol sesi çıkmazken maç 0-0 sona erdi.

Karşılaşmaya Esteban, Pereira, Toure, M.Akbaş, Ibanez, Kucka, Onazi, Sosa, A.Ömür, Yusuf, Rodallega 11'i ile başlayan Trabzonspor, 41. dakikada Jose Sosa'nın ayağından bir penaltı kaçırdı.

 

 

İstanbul'da 3 sezon sonra bir maçta ev sahibi olan Trabzonspor'da taraftarlar takımını yalnız bırakmadı ve Cagliari maçına büyük destek verdi.

Hazırlık dönemini kapatan Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında 12 Ağustos'ta deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak.

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Suat Arslanboğa, Erdinç Sezertam, Samet Çiçek

Trabzonspor: Esteban (Dk. 80 Uğurcan Çakır), Pereira (Dk. 71 Semih Karadeniz), Toure (Dk. 63 Hosseini), Mustafa Akbaş (Dk. 79 Hüseyin Türkmen), Ibanez (Dk. 88 Samican Özkan), Kucka (Dk. 75 Batuhan Artaslan), Onazi, Sosa (Dk. 62 Amiri), Abdülkadir Ömür (Dk. 79 Murat Cem Akpınar), Yusuf Yazıcı (Dk. 75 Olcay Şahan), Rodallega (Dk. 71 Abdülkadir Parmak)

Cagliari: Rafael, Pisacane, Andreolli, Dessena, Pajac, Colombatto (Dk. 63 Cigarini), Deiola (Dk. 74 Barelle), Padoin, Ionita (Dk. 63 Castro), Sau (Dk. 74 Farias), Pavoletti

Sarı kartlar: Dk. 44 Sau, Dk. 51 Pajac, Dk. 72 Pavoletti (Cagliari), Dk. 44 Pereira (Trabzonspor)

YORUMLAR 8
  • tr 61 5 yıl önce Şikayet Et
    takim iyi yolda destek tam destek
    Cevapla
  • Ünyeliler TS 5 yıl önce Şikayet Et
    Takım iyiydi. Aynen devam
    Cevapla
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    oyun berbattı, kimse hayal görmesin, as futbolcular katılsa bile bu takım kafaya oynayamaz. İbanez ile sıradan iranlı futbolcular ile bu iş olmaz. ucuz etin yahnisi bu kadar. ünal hoca neden getirildi onu da anlamadım, vizyonu başarısı yok
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Macin son yarim saatinden itibaren izledim daha dogrusu oyuncu degiskliginden dolayi dogru durust oyun oynanmadi. Spiker 10 tane oyuncu degisti dedi. Bence rakibe karsi biraz saygisizlik oldu bu kadar oyuncu degisikligi. Ayip ya rakibin taa berden kalkmis gelmis biraz oyun oynayin iyiyse iyi kotuse kotu olur sonradan tedbirini iyi yada kotu ona gore alirsin.
    Cevapla
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Inanin stad ve ortam cok guzeldi boyle maca bu kadar seyirci cok iyi lakin takim kotu hazir degil unal hoca eldeki malzemeden bunu cikariyor. Ve kulupler bos kasa umarim seyirci forma yada baska urunler alir maddi destek olurlar zor ki zor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle