Trabzonspor'un transferi taraftarı çıldırttı!

Trabzonspor, eski futbolcusu Zeki Yavru ile tekrardan anlaşma sağladı. Transferden memnun olmayan bordo-mavili taraftarlar sosyal medyadan yönetime tepki gösterdi.

Trabzonspor'un transferi taraftarı çıldırttı!
Trabzonspor'un transferi taraftarı çıldırttı!
GİRİŞ 08.08.2018 10:48 GÜNCELLEME 08.08.2018 11:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Zeki'nin eski takımına geri dönmek istediği ve ailesinin Trabzon'da olmasından dolayı Gençlerbirliği yetkililerinden izin aldığı öğrenildi. 26 yaşındaki defans oyuncusunun önümüzdeki günlerde Trabzonspor'a imza atması bekleniyor.

Öte yandan Zeki Yavru'un transferinden memnun olmayan Bordo-Mavili taraftarlar kulübün ve Başkan Ağaoğlu'nun resmi hesaplarına tepki mesajları yağdırdı.

 Erkan Sözeri'den Zeki Yavru açıklaması

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Dün gece Zeki Yavru beni aradı, Trabzonspor'un teklifi olduğunu, kariyerine Süper Lig'de devam etmek istediğini iletti. Zeki, 'İki güzel kamp dönemi geçirdik, izin verirseniz ben orada oynamak istiyorum, ailem de Trabzon'da' dedi. Ben Zeki'den memnundun, bu hafta ilk 11'de oynatmayı da düşünüyordum fakat bunları söyledikten sonra bana da söyleyecek bir şey kalmadı. Ben de Zeki'ye durumu yönetime anlatacağımı söyledim. Zeki'ye izin vermesek aklı Trabzonspor'da kalacaktı. Yönetim kurulu ve teknik heyet ortak karar verip Zeki'nin önünü açtık. Sağ bek pozisyonunda Ahmet Oğuz var, Zeki'nin yerine sağ bek transferi de yapabiliriz. Bulamazsak takımın içerisinde bir sağ bek oluşturmamayı çalışacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • Trabzonspor 5 yıl önce Şikayet Et
    Başka takıma gitsin bize vereceği bir şey yok Taraftar da tutmadı kendisini Zorlayıpta sıkıntı yaşamasın
    Cevapla
  • Admin 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem Trabzonu istiyon bedava oyna ama 1.lig topcusu degilsin Trabzon ayarinda hic degilsin
    Cevapla
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    yedek olarak bile istemiyoruz...
    Cevapla
  • Öz Evlat 5 yıl önce Şikayet Et
    Her ne kadar gecmiste cok kizmis olsak da boyle bir donemde donmesi bence mantikli...hem Kamil Ahmet de sık sık sakatlanmaya başladı.
    Cevapla
  • muzaffer 5 yıl önce Şikayet Et
    yinemi zeki yavru alt yapıya bak başkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle