'Faiz' göndermesine cevap! 'Helal paramı alıp...'

Trabzonspor'a karşı açtığı davayı kazanıp alacağını faiziyle istediği belirtilen Aykut Demir'e Trabzonspor sert bir metinle tepki vermişti. Aykut Demir de bu açıklamaya karşılık olarak bugün bir açıklama yaptı.

'Faiz' göndermesine cevap! 'Helal paramı alıp...'
'Faiz' göndermesine cevap! 'Helal paramı alıp...'
GİRİŞ 12.08.2018 13:16 GÜNCELLEME 12.08.2018 13:16
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

Aykut Demir "Trabzonspor tarafından şahsıma yapılan açıklamaya karşı beyanatımdır." diye başladığı açıklamasına "Trabzonspor’un asılsız yalanlamalarını kabul etmiyorum." şeklinde cevap verdi. 

İşte Aykut Demir'in o açıklaması;

"Hiç bir şekilde geçerli bir sebep sunulmadan sözleşmemin fesh edilmesiyle mağdur edilerek ayrıldığım Trabzonspor’un asılsız yalanlamalarını kabul etmiyorum.

2 yılı geçen davanın sonuçlanmasıyla kulübün haddini aşan bir şekilde İslami kimliğimi ortaya koyarak bunun üzerinden bir mağdur edebiyatı yapmalarını son derece talihsiz buluyorum. Ne acıdır ki yağ ölçüm testini bahane ederek sözleşmemi tek taraflı fesh ederek şahsımı adeta vasıfsızlaştırıp transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala düzmece bir fesh planlayıp futbol hayatım bitirilmeye çalışılmıştır ve bu benim için manevi bir yıkım olmustur. Daha önceki süreçte alacaklarımı taksitlendirmeye gidip aramızda ödeme planı oluşturduk ama Trabzonspor kulübü maalesef buna uymadı. 6 ay boyunca telefonlarıma cevap verilmedi. Kadrosunda yer aldığım süreçte aylarca para alamamama rağmen dava etmediğim dava edenlerin daha sonraki dönemde baş üstüne çıkarıldığı kulübüm bana maalesef başka seçenek bırakmamıştır. Trabzonspor kulübü ödeme gününe iki gün kala daha önce kulüple yapmış olduğum fakat kulübün uymadığı ödeme planı ve taksitlendirme gibi önerilerle geldiler. Öncelikle ve özellikle şunu belirtmek isterim ki Müslüman Türk vatandaşı olarak karşı taraftan talep ettiğim değil, dava üzerinden sonuçlanan faizin hiç bir şekilde kendi şahsi helal parama karışmadan hakkım olan paramı alıp geri kalanın ihtiyaç sahibi Türk vatandaşlarımıza aktarılacağını belirtmek isterim!

Saygılarımla Aykut Demir."

YORUMLAR 134
  • huseyyn 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut demir senin futbolculuğunu hiç sevmem ama bu hususta sonuna kadar haklsın.Sen sistem içerisindeki yasal hakkını al tasarruf hakkını ayrıca kendin değerlendirirsin.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklı olanın değer azalmasından dolayı kur farkını yanlış göstermeye çalışmak yanlıştır Zira anlaşılmış döviz miktarı ne ise,o miktar döviz verilir,isterse döviz beş para etmesin,isterse trilyonlar tutsun.Faiz meselesine gelince o,faiz değil.Zira para verip de fazla para istemek değildir.O,hakedilen paranın kullanılmasından elde edilebilecek fakat önlenmesinden dolayı elde edilemiyen menfaatlerin tahmini bedelidir.Önleyenin maddi ceza olarak ödeyeceği cezadır.Miktar ya tam karşılığıdır , ya az dır veya çoktur. Şüpheli olduğundan kamu hizmeti kuruluşlarına dağıtılması müslüman için daha risksizdir.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ücretin hangi cinsle ödeneceği,konudur.Hiçbir şeyin geleceği bilinmez, kul tarafından.Bizim terbiyemiz kendinizin tavırlarınızı yorumladığınız sözleri yazmaya müsait değil.
    Cevapla
  • hknX 5 yıl önce Şikayet Et
    "Şüpheli olduğundan kamu hizmeti kuruluşlarına dağıtılması müslüman için daha risksizdir." sadece bu cümleye katılırım. ama öncekiler resmen hikaye... hele ki döviz borcu konusunda yaptığın yorum saçmalıklar üzerine kurulu... doların düşeceğini bilse kim döviz ile borç verir. borçlanma veya borç verme ticaret gibi düşünülüyorsa ondan edilecek karda- zararda haramdır. biri korunurken diğeri zarar göremez borç konusunda. Hüllenin de bir bedeli olur...
    Cevapla
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    çevir kazı yanmasın
    Cevapla
  • B.Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporun böyle futbolcuları hedef alan açıklamalar yapması çok yanlış. Ortada hukuki bir karar var demekki yanlış bir şey yapılmış ki futbolcu lehine karar verilmiş. Ha illa bir açıklama yapılacaksa o zaman önceki yönetimin yanlışlıkları açıklansın. Ayrıca bu durum futbolcu transferinde de sorun yaşanmasına neden olur. Kimseyi linç etmeye gerek yok.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    sen söyle bi tras ol ne bu laliban gibi geziyorsun, TS hakli Fenerbahceli olarak destekliyorum. Burasi Türkiye oglum
    Cevapla
  • cember sakallı 5 yıl önce Şikayet Et
    açık açık deki ben sakala karşıyım.bilek
    Cevapla
  • doğrucu davut 5 yıl önce Şikayet Et
    Levrok musun Levrek misin nesin ? aynı sözleri Fenerbahçe de oynarken Mereles içinde de söyleye bildin mi? ''Burası Türkiye'' demişsin baya akıllı !!! adamsın !!! kafan çalışıyor :) Söyle bakalım ''Sakal bırakmak futbol oynamaya mani midir? Yoksa sen sakal düşmanı mısın ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle