Burak Yılmaz'dan taraftara Onur sitemi

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında evinde Kasımpaşa'yı ağırlayan Trabzonspor'da Burak Yılmaz, attığı gol sonrası taraftara Onur Kıvrakıı göstererek, "Beni değil onu alkışlayın" mesajı verdi.

Burak Yılmaz'dan taraftara Onur sitemi
Burak Yılmaz'dan taraftara Onur sitemi
GİRİŞ 29.09.2018 20:05 GÜNCELLEME 29.09.2018 20:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta Göztepe karşılaşmasında hatalı gol yiyen ve bordo-mavili camiada oldukça eleştiri toplayan Onur Kıvrak'a, Burak Yılmaz sahip çıktı.

Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Trabzonspor adına 4. golü kaydeden Burak Yılmaz, attığı gol sonrası taraftara dönerek Onur Kıvrak'ı işaret etti.

 

 

Golcü yıldız bu hareketiyle Onur Kıvrak'a sahip çıkarken, tecrübeli eldiven Burak Yılmaz'a sarılarak karşılık verdi.

YORUMLAR 4
  • B.Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Onur'a yediği bir tane hatalı gol yüzünden tepki göstermek insafsızlıktır ve Trabzonspor taraftarı da bunu yapmaz. Belki o anda maçın heyecanıyla bir tepki gösterilmiş olabilir ama bundan daha fazlası değil. Onur çok iyi bir Trabzonsporludur ve kaleciliği de tartışmaya açık değildir.
    Cevapla
  • tsli 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz hic bi zaman buyuk topcu ve iyi bi profesyonel olamayacaksiniz hep acı drama hep duygusal hep duygusal..
    Cevapla
  • Türkiye 5 yıl önce Şikayet Et
    sizde bu kafa olduğu sürece ts daha çok 4.-5. olur.Bu ne hırs sanki ts şampiyonluğa adaymış gibi her sene sabırsız ,kusura bakmayın sizin kimi taraftarlar olduğu sürece daha bu takımlar bir bukadar daha borçlanır avrupada adamlar kötü oynasa bile oyuncuyu bağrına basıyor bir kere futbolcularınızla gurur duyun kötü bir şey yapsalar bile Türki futbolunun eksikliği sabırsız , vefasızlık , tez canlılık , cahillik , aç gözlülük bu nedir arkadaş ölüm var ya
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Takım arkadaşlığı bu olsa gerek...
    Cevapla