Zeki Yavru: Trabzonspor’u şikayet etmedim

Trabzonspor’un satış listesine koyduğu Zeki Yavru, bordo-mavili kulübü TFF’ye ya da başka bir adli makama şikayet etmediğini söyledi.

Zeki Yavru: Trabzonspor’u  şikayet etmedim
Zeki Yavru: Trabzonspor’u şikayet etmedim
GİRİŞ 01.01.2019 21:06 GÜNCELLEME 01.01.2019 21:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zeki Yavru, hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Trabzonspor’u, TFF’ye şikayet ettiği yönünde hakkında asılsız haberler çıktığını belirten Zeki Yavru, “Profesyonel hayatım boyunca bu tür polemiklere girmemeye ve sessiz kalmaya önem verdim. Ancak gerek sezon başında imza sürecimde gerekse de şimdi şahsımı itibarsızlaştırma çalışmaları olduğunu ve bunun çok sevdiğim Trabzonspor üzerinden yürütüldüğünü üzüntüyle görmekteyim. Birçok kez haksızlığa uğramış olmama rağmen hayatımda hiçbir zaman Trabzonspor Kulübünü ne TFF’ ye ne de başka adli makamlara şikayet etmedim. Etmem, etmeyeceğim. Bir insanın doğduğu büyüdüğü ve gönülden bağlı olduğu şehrin takımını şikayet etmesi benim hayat görüşüme göre en hafif tabiriyle saygısızlıktır. Öncelikle bunun bilinmesini isterim” dedi

Trabzonspor Kulübü'nün bugüne kadar almış olduğu her karara saygı duyduğunu belirten Zeki Yavru, “Bu dönemde alınan hak etmediğim kadro dışı kararına da saygı duyup Trabzonspor Kulübü için elimden geleni yapmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 2
  • Trabzonlu Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler Sen Trabzonlu ve Trabzonsporlusun ancak Trabzonspora artık gelmemelisin
    Cevapla
  • efe 5 yıl önce Şikayet Et
    zeki kusura kalma da.. oynadığın zaman izliyoruz sende eksik bazı değerler var. vesselam güle güle
    Cevapla