Onur ve Burak'tan sonra iki ayrılık daha!

Trabzonspor'da Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın ardından Olcay Şahan ve Kucka ile de yolların ayrılması için harekete geçildi.

Onur ve Burak'tan sonra iki ayrılık daha!
Onur ve Burak'tan sonra iki ayrılık daha!
GİRİŞ 09.01.2019 10:45 GÜNCELLEME 09.01.2019 10:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış


Onur Kıvrak’la alacaklarının taksitle ödenmesi konusunda yapılan anlaşmanın ardından Juraj Kucka ile masaya oturuldu. İstanbul’a gelen Slovak oyuncunun menajeriyle alacaklarının taksitle ödenerek serbest kalması için görüşmelere başlandı. Kucka’nın alacaklarının bir kısmından vazgeçmek bonservisini almak istemesi görüşmeleri hızlandırdı.

Bu arada Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Kucka’ya teklifler olduğunu doğruladı. Şahin, ''Biz nasıl diğer kulüplerden futbolcu istiyorsak Kucka’yı da isteyen takımlar var. Resmi bir teklif yok ama arayıp soranlar var. Resmi teklif gelirse kararı da yönetim verir'' dedi.

OLCAY’LA DA FESİH GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Trabzonspor’da devam etmek istediğini ve TFF’ye gitmeyeceğini kaydeden Olcay Şahan’ın menajeri İstanbul’a çağrıldı. Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp’in yürüteceği görüşmelerde Olcay’la anlaşma zemini aranacak. 1.2 milyon Euro’luk alacağı bulunan Olcay’ın menajeriyle taksitlendirme ve bonservisinin bedelsiz verilmesi konusu masaya yatırılacak.

SEMAVİ; OLCAY VE ONUR’U SATMAK İÇİN YETKİ İSTEDİ

Bu arada Trabzonspor’un eski futbolcusu Semavi Uzun, Trabzon’a gelerek kadro dışı bırakılan Olcay ve sözleşmesi feshedilen Onur’a kulüp bulmak istediğini söyledi. Yönetim Olcay konusunda Semavi’ye yetki verdi. Onur’un durumunun ise kendilerinden bağımsız olduğu aktarıldı.

Kaynak: Fotospor

YORUMLAR 6
  • Samsunlu55 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamların parasını alnının teri kurumadan verin. Yazık değil mi ? Parasını isteyince onlardan kötüsü olmuyo bir de. Ts gibi kurumsallaşamamış kulüplerin faaliyetlerine izin verilmemeli..
    Cevapla
  • 1461 Timuçin 5 yıl önce Şikayet Et
    Nedir kardeşim sizin Trabzonspor'dan cekemediginiz durum ne ne alaka sen kendi takımına bak Trabzon Spor olarak samsun spora 1 milyon dolar hibe verildi haberin yok tabi sadece sallayin Trabzon spora
    Cevapla
  • Lazoglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yaptığınız için senelerdir alt liglerde oynuyorsunuz. Saygılı davranın, bizde size futbolcu desteği verelim ve tekrar süper lige çıkın. Trabzonspor sadece Trabzon'un değil, bölgenin ve Anadolu'nun takımıdır.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    senin kulübün hangisi? acaba bu kulüplerden en çok borcu olan hangisi? sanki diğer kulüpler kurumsallaşmış da ts kurumsallşamamış?
    Cevapla
  • maho 5 yıl önce Şikayet Et
    ben fanatik bir Trabzon taraftarı olarak bu yapılan işleri tamamen destekliyorum ve yönetimi kutluyorum takımı borçtan kurtarıyor
    Cevapla
  • Muhammet E. Varlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah, Radikal kararlar böyle alınır. ne kadar kaliteli ve iş yapacak futbolcu varsa onlari gindereceksin ve yoluna tecrübesiz isimlerle devam edeceksin. nasıl olsa Trabzonsporun şampiyon olma gibi bir derdi ve hedefi yok. hatta küme duşsek bile soyleyecek sözümüz var. kume düştük ama batmaktan kurtulduk. hadi bakalım amacınıza ulaşın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle