Ağaoğlu: Çocuklar hüngür hüngür ağlıyor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Başakşehir maçı sonrasında hakem hataları nedeniyle hakemlere tepki gösterdi.

Ağaoğlu: Çocuklar hüngür hüngür ağlıyor
Ağaoğlu: Çocuklar hüngür hüngür ağlıyor
GİRİŞ 20.01.2019 21:51 GÜNCELLEME 20.01.2019 21:54
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Başakşehir'e 4-2 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından hakem yönetimine sert eleştirilerde bluundu.

 

 

Pereira'da kırık olduğunu belirten başkan, "Pereira'nın sol ayak tarak kemiğinde kırık var. Yaşananları sadece ben değil milyonlar izledi. Sporcu sağlığı önemli derken sadece kafa kafaya çarpışanlar değil kurallar da önemlidir ve biz ciddi bir hasar aldık" dedi.

Genç oyuncuların hakkının yendiğini kaydeden Ahmet Ağaoğlu, "Bu gençlerin hakkı korunmalı. Soyunma odasında çocuklar hüngür hüngür ağlıyor. Bu çocukların sahada haklarını koruyacak olanlar biz değiliz. Hakemler görevini ciddi ve adaletli şekilde yapacak" ifadelerini kullandı.

 

 

Ciddi hatalar olduğunu vurgulayan Trabzonspor başkanı, "Arda Turan, Ekuban'a faul yapıyor ve top çarpıp gol oluyor. Bu şekilde konuştuğum için utanıyorum ama bu şekilde beni konuşturanlar da kendinden utanmalı. Bu genç çocukları doğramaya başlarsanız, ülke futbolu nasıl kalkınacak? Ne ile kalkınacak? Gençlerin hakkını iki yanlış düdüğün arasına sıkıştırmayı hangi vicdan kabul eder?" diye konuştu.

YORUMLAR 52
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Gözünü açta seyret dangalak faul kim yapıyor 1-0 ken penaltı var vermedi 2-0 olduğunda Abdülkadir ömür ün ayağına basıyor Arda Turan faul var vermedi
    Cevapla
  • tr61 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekuban faul yaptı; Arda değil. İyi bak.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya Trabzonspor’a verilmeyen penaltı?Bu mu sporseverdik?Ekuban’ın hareketinde de çekme yok,vicdanlı düşünelim lütfen
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    BJK SAMSUN maçı. Hakem BJK yi resmen doğradı kırmızı filan. Sonra bu hakemler şampiyonluğu aldılar. Böyle durumlar geçmişte yaşandı. İşin garibi hakem burada haklı filan dediler. Yorumcuları da beğenmedim. Liderin şampiyon olmaması için ne yorumlar yaptılar. Bu sene artık şampiyon belli gibi. Bunu istemeyen yorumcu sayısı da çok. Bakalım bu istemezükçüler bu işi engelleyebilecek mi?
    Cevapla
  • Zafer KOLÇAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor’un bilerek ve isteyerek hakkını yiyen Halil Umut derhal Disiplin Cezası verilerek dinlendirilmeli.Eğer VAR sistemi var ise Trabzonspor-Başakşehir maçı tekrar edilmelidir.Yaşı 18-222 arası olan genç futbolcuların hakkı haramice yenmemelidir.TFF ne için vardır.18 takımlık Süper Lig,Başakşehir şampiyon olsun diye Göksel GÜMÜŞDAĞ’a kurban edilmemelidir.Cumhurbaşkanımız bu işe el atmalıdır.TFF kimsenin babasının çiftliği değildir
    Cevapla
  • dayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesin Aziz Yıldırım yapmıştır. ah Aziz ah :):)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle