Yusuf Yazıcı'dan taraftarın tepkilerine cevap!

Akhisar maçında oyundan çıkarken kötü performansı nedeniyle taraftarların ıslığına maruz kalan Yusuf Yazıcı, "Taraftarların bana tepki göstermesini normal karşılıyorum çünkü bir Trabzonlu, bir Trabzonsporlu olarak bu tepkileri çok olağan görüyorum. Benim için ilk değildi. Geçen yıllarda da buna benzer şeyler yaşadım, bu son da olmayacak." dedi.

Yusuf Yazıcı'dan taraftarın tepkilerine cevap!
Yusuf Yazıcı'dan taraftarın tepkilerine cevap!
GİRİŞ 10.03.2019 13:28 GÜNCELLEME 10.03.2019 13:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Trabzonspor ile Akhisar arasında oynanan maçın 67. dakikasında oyundana alınan Yusuf Yazıcı, Trabzonspor taraftarı tarafından ıslıklandı.

 

 

Akhisar karşısında etkisiz bir performans sergileyen Yusuf Yazıcı'ya tepki gösteren bordo-mavili taraftarlara Yazıcı da jest ve mimikleri ile karşılık verdi. Yusuf Yazıcı'nın yerine oyuna dahil Olcay Şahan ise milli futbolcuya alkışları ile destek verdi.

YUSUF YAZICI: "TEPKİLER NORMAL"

 

 

Bu arada Trabzonspor'un genç futbolcusu Yusuf Yazıcı karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mücadeleye iyi başlayamadıklarını söyleyen Yusuf Yazıcı, "Gol pozisyonlarına girdik ama bunu gole çevirmediğimiz için pek iyi bir ilk yarı olmadı. İkinci yarıda gol yedikten sonra pes etmedik, iki tane gol peş peşe atınca mutlu olduk. Güzel bir ikinci yarı oldu, takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Taraftarların bana tepki göstermesini normal karşılıyorum çünkü bir Trabzonlu, bir Trabzonsporlu olarak bu tepkileri çok olağan görüyorum. Benim için ilk değildi. Geçen yıllarda da buna benzer şeyler yaşadım, bu son da olmayacak. Bu tür tepkilere mental olarak güçlü olduğumu düşünüyorum. Bunlar çok olağan şeyler, Trabzonlu bir futbolcudan çok şeyler bekleniyor" dedi.

"HEDEFİM HER ZAMAN MİLLİ TAKIMA KATKIDA BULUNMAK"

Gelecek hafta karşılaşacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un iç sahada iyi futbol oynadığını belirten Yazıcı, "Zor bir maç olacak ama kazanacağımızı düşünüyorum. Sonrasında da milli takım arasına iyi gireceğimizi düşünüyorum. Benim hedefim her zaman milli takıma katkıda bulunmak. Milli takımın başarılarında pay sahibi olmak istiyorum. Şenol hoca ile birlikte güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf fazla yıldız havasına girdi çok bireysel oynayıp top kaptırıyor. Kendine çeki düzen vermesi lazım.Ozan Kabak ı bakıp acaba Avrupa ya gidermiyim hayalinde.
    Cevapla
  • bilall 5 yıl önce Şikayet Et
    akıllıca konuşmuş
    Cevapla
  • Trabzonlu Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni aklen ve fikren tebrik ediyorum bu söylem ve ınanış biz taraftarları da sukunete, aklı selime itecektir. Teşekkürler
    Cevapla
  • Ofliahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim yorumuna katılıyorum altına imzamı atarım.yalnız taraftar kendi öz cocuklarına sahip cıkmalı hata yapsada desteklemeli.
    Cevapla