İtalyan ekibi, Yusuf Yazıcı'yı takibe aldı

Trabzonlu yıldız Yusuf Yazıcı'yı Bursa'da izleten İtalyan kulübünün sezon sonu Bordo-Mavililer'in kapısını çalacağı öğrenildi. Yönetim, Yusuf Yazıcı için en az 20 milyon euro istiyor.

İtalyan ekibi, Yusuf Yazıcı'yı takibe aldı
İtalyan ekibi, Yusuf Yazıcı'yı takibe aldı
GİRİŞ 16.04.2019 11:14 GÜNCELLEME 16.04.2019 11:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Bursaspor'u 1-0 yenen Trabzonspor'da sergilediği performansla dikkat çeken Yusuf Yazıcı'nın Serie A ekiplerinden Torino'nun gözlemcileri tarafından takibe alındığı ortaya çıktı.

 

 

İtalyan kulübü yetkililerinin Yusuf'un Bursa'ya karşı ortaya koyduğu oyundan memnun kaldıkları, Torino'nun yaz transfer döneminde Bordo-Mavililer'in kapısını çalacağı kaydedildi.

Trabzon yönetiminin Yusuf için en az 20 milyon euro fiyat belirlediği öğrenilirken, orta sahanın her bölgesinde görev yapan milli futbolcunun da 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Star)

 

 

YORUMLAR 6
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    savunma özelligi cok eksik. Gercekci olmak gerekirse Yusuf un degeri en fazla 10-12 milyon avro civarinda. Bu sezon sonuda Avrupaya gitmezse, Yusuf dan pek birsey olmaz. Bizim Yönetimler yüksek rakamlar isteyerek oyuncularin önünü kapatiyor. Giden kac tane yerli basarili olduda adamlar okadar para versin ?
    Cevapla
  • Baba 5 yıl önce Şikayet Et
    Artistlik yapicaklarina her gecen gun daha olmam lazim deseler 50 de eder
    Cevapla
  • tu_TS_ak 5 yıl önce Şikayet Et
    30 milyondan aşagi satacagin topcuyu oynatsan daha cok kar edersin. iki uç fuzuli transferle o parayi carcur ediyorsun zaten. oyle 15e 20ye avrupaya gidecek topcu demek ki bizim ligin ustune cikamamis topcudur
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    İtalyanlar bu rakamı veremez!
    Cevapla
  • Hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    Torinoya fazla gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle