G.Saray'dan Onyekuru hamlesi! Teklif ve cevap...

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da Everton'dan kiralanan Henry Onyekuru'nun bonservisini almak için İngiliz kulübüne teklif yapıldı ancak gelen cevap yöneticileri şaşırttı.

G.Saray'dan Onyekuru hamlesi! Teklif ve cevap...
G.Saray'dan Onyekuru hamlesi! Teklif ve cevap...
GİRİŞ 21.05.2019 10:39 GÜNCELLEME 21.05.2019 10:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu sezon attığı gollerle ve yaptığı asistlerde şampiyonlukta en fazla payı olan isimler arasında yer alan Henry Onyekuru’nun gelecek sezon için durumu netlik kazanmadı.

 

 

Sezon başında Everton’dan kiralanan Nijeryalı oyuncu için Galatasaray anlaşmaya opsiyon maddesi koydurmak istemiş ancak kabul ettirememişti. Sarı-Kırmızılılar performansından memnun oldukları 21 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak için Evertonlı yöneticilerle temasa geçti. İlk olarak 8 milyon euroluk bir teklif yapan Galatasaray’ın daha sonra bunu 10 milyon euroya kadar çıkardığı ifade edildi. Ancak İngiliz yöneticiler başarılı performansı sonrası başka takımların da radarına giren Onyekuru için kapıyı 20 milyon eurodan açında, Aslan’ın planları bozuldu. (Star)

YORUMLAR 1
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuru bir dışarı giderse libery gibi meşur olur . şampyonlar liginde böyle oyuncuya ihtiyaçvar umarım bi yol bulunur. yeri zor dolar. büyük paralar gerek
    Cevapla