Ağaoğlu'dan sevindiren UEFA açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Ağaoğlu'dan sevindiren UEFA açıklaması!
Ağaoğlu'dan sevindiren UEFA açıklaması!
GİRİŞ 01.07.2019 14:16 GÜNCELLEME 01.07.2019 14:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başkan Ağaoğlu, "Hedefimiz Trabzonspor'u adım adım şampiyonluğa taşımak. Ancak önceliğimiz kulübü ekonomik anlamda düzlüğe çıkarmak. Bu, şampiyonluk kadar değerli" dedi.

 

 

İşte Ağaoğlu'nun açıklamaları:

Trabzonspor ülke futboluna lokomotiflik eden, şampiyonluklar yaşamış, ilkleri başarmış Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük ve önemli kulüplerimizdendir. Bu Trabzonspor'a her zaman önemli sorumluluklar yüklemektedir. Amacımız hem Uğurcan, Abdülkadir, Yusuf gibi oyuncular üreten hem de yarışma ortamında gerçekleşebilir hedeflerini uluslararası başarıya dönüştürecek güçlü Trabzonspor'u tesis ederek zirveye taşımaktır. Bu sezonu 4. bitirdik seneye daha yukarıda olmalıyız.

 

 

HAYALCİ DEĞİLİZ

Şampiyonluk mu? Kim istemez? Bu yoldaki avantajlarımızı ve dezavantajlarımızı iyi biliyoruz. Bizi güçlü kılan yönetimimiz ve teknik kadromuzun muazzam uyumu. Bu tabloya rağmen ham hayal peşinde değiliz, gerçekçiyiz ve 'şampiyonluk' sözcüğünü telaffuzdan çok, başarıyı sürdürebilir hale getirebilecek güçlü bir omurgayı tesis için 17 yaşındaki yetenekli ve karakterli gençlerden kurulu bir ekip oluşturduk. Kulübü, 'enkaz' diye tarif edilen zor dönemden futbolcuya ve menajere bir kuruş borcu olmayan konuma getirdik. UEFA'ya karşı elimiz rahatladı. UEFA kılıcı şimdilik kalktı ama tehdit hala geçmiş değil. Bankalar Birliği ile birlikte yürüttüğümüz finansa yönelik çalışmalar çok önemli. Lisans yönetmeliğinin çıkması da futbol adına gerçek bir devrim.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 6
  • ozcan 4 yıl önce Şikayet Et
    sen cumhurbaskanin dua et yoksa uefaya gidemezdiniz
    Cevapla
  • Bitirin 4 yıl önce Şikayet Et
    Turk futbolu bitirilmesi lazim insanlar putlastirdilar.
    Cevapla
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Kulüplerin ekonomisini düzeltmek şampiyonluktan daha önemlidir buna uygun hareket etmek gerekir. Şampiyonluğa bu sene olmaz sonraki sene oynarsın kaybedeceğin çok bir şey olmaz ama kulüplerin mali yapıları düzeltilmezse işin sonu iflasa kadar gider dikkatli olmak lazım.
    Cevapla
  • dsa 4 yıl önce Şikayet Et
    sen kiiiiiiiim şampiyon olmak kim
    Cevapla
  • Futbol Cahili 4 yıl önce Şikayet Et
    7 şampiyonluk referansımız. Biz Bizansı çok devirdik. Yine yaparız. Bize her yer TRABZON
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Şike olmasın yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle