Lille'den Yusuf Yazıcı için yeni teklif

Bir süredir Yusuf Yazıcı transferi için girişimlerini sürdüren Lille'in bu transferi sonuçlandırmak için iyileştirilmiş bir teklif yaptığı belirtildi.

Lille'den Yusuf Yazıcı için yeni teklif
Lille'den Yusuf Yazıcı için yeni teklif
GİRİŞ 09.07.2019 10:39 GÜNCELLEME 09.07.2019 10:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunan Lille başkanı Gerard Lopez, Yusuf Yazıcı'nın çok yönlülüğüyle oyun tarzlarına uygun bir isim olduğunu ve genç oyuncunun bu transfer için istekli olduğunu belirtmişti.

 

 

Fransız basınında yer alan haberde ise Lille'in bonuslar hariç 17 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı, bunun Trabzonspor'un talep ettiği 20 milyon Euro'luk bedeli karşılamamasına rağmen transferin gerçekleşmesi konusunda umutlu olduğu ifade edildi. (beIN SPORTS)

YORUMLAR 9
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    satmayin , elinizde patlasin ! Denfansif yönü cok zayif bir Topcu, bu rakamlari 23 yasindan sonra buna birdaha kimse ama kimse vermez ! Sizin Baskan size iyilik degil kötülük yapiyor !!
    Cevapla
  • TürkMücahid 4 yıl önce Şikayet Et
    20 milyon euro +sonraki satıştan %30 pay.
    Cevapla
  • bysal222333 4 yıl önce Şikayet Et
    25m € arti sonraki satistan %25 pay olursa satin
    Cevapla
  • ahah 4 yıl önce Şikayet Et
    trabzon bu kafayla 15 e bile satamaz
    Cevapla
  • s.e. 4 yıl önce Şikayet Et
    bir sonraki transferden yüzde almak kaydıyla satılmalı. trabzonspor üreten bir takım haline geldi. yerine monte edecek birileri çıkacaktır. çünkü bizi futbolcuların istikrar anlamında sorunları var. fransa liginde bunu kazanacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle