Trabzonspor'dan Marcus Berg bombası

Trabzonspor'un istediği ve yıllık ücretini 1.4 milyon euroya düşüren İsveçli golcü Berg'in kısa süre içerisinde Türkiye'ye geleceği belirtildi.

Trabzonspor'dan Marcus Berg bombası
Trabzonspor'dan Marcus Berg bombası
GİRİŞ 11.07.2019 09:57 GÜNCELLEME 11.07.2019 09:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, Denizlispor'a kaptırdığı Rodallega'nın yerini doldurmaya çok yaklaştı. 

Karadeniz temsilcisinin, uzun süredir görüşme halinde olduğu İsveçli golcü Marcus Berg'te sona yaklaştığı ileri sürüldü. 

İsveç basınında yer alan haberlerde, Bordo-Mavililer'den yıllık 1.8 milyon euro isteyen 32 yaşındaki santrforun indirime gittiği ve 1.4 milyon euro ve başarı bonuslarına razı olduğu detayların konuşulduğu yazıldı.

Berg'in Trabzonspor tarafından imzaya davet edildiği , bir aksilik olmadığı takdirde golcünün yarın Türkiye'ye gideceği belirtildi. Bu arada özel işleri nedeniyle rötar yapan Arjantinli stoper Campi'nin de yarın Trabzon'da kontrolden geçip imza atacağı vurgulandı.

YORUMLAR 4
  • Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Ts bu sene Galatasaray ile sampiyonluğun en büyük adayı 3 cü kiö olacak acaba?
    Cevapla
  • Zamir 4 yıl önce Şikayet Et
    Marcus Berg iyi bir golcüydü ama artık emekli olma zamanı gelmiş durumda. Takip edenler varsa şu an Türkiye ligini kaldırmasının pek mümkün olmadığını bilir. Bu arada adam 1 ay sonra 33 yaşında olacak yani 34 yaşına girecek...
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    yine hayal kırıklığı İsveç ten golcü çıkmaz
    Cevapla
  • s.e. 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon hatırı sayılır ve uygun fiyatlı transferler yaptı. bu transferlerin uyumunu sağlayabilir ise şampiyonluğun en güçlü adayı olur.
    Cevapla