Ahmet Ağaoğlu'ndan forvet açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kasımpaşa maçı sonrasında golcü transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'ndan forvet açıklaması
Ahmet Ağaoğlu'ndan forvet açıklaması
GİRİŞ 19.08.2019 00:29 GÜNCELLEME 19.08.2019 00:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, maç sonu transfer çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı.

"TRANSFERİN EKONOMİK BOYUTU VAR"

Golcü transferi hakkında konuşan Ağaoğlu, "Transfer hasretle beklenir ama takıma getireceği külfet veya takıma katkısı önemli. Geldiğimiz zaman bizim verdiğimiz bir söz var "Gençlere yapılan yatırım." Forvet olarak bakınca 5 forvetimiz var, oraya dışarıdan birini getirdiğimiz zaman alt taraftan gelenlerin de şevkini kırarsınız. Transfer yapılabilir yapılamaz diye bir şey yok ama bunun bir ekonomik boyutu var." dedi.

Ahmet Ağaoğlu sözlerini, "Bankalar Birliği'nin verdiği limiti aşamazsınız aşarsanız bunun sorumluluğu sizin oluyor. Bu limitlerin içerisinde kalmak zorunluluğu var. Yusuf satıldı ondan gelecek olan paranın tamamı Bankalar Birliği'ne gidiyor, Bankalar Birliği size elde ettiğiniz gelirin yalnızca yüzde 30'u size geliyor. Bu oran tüm gelirlerimiz için geçerli ve maaşlar da bu gelirlerden ödeniyor. Ocak ayında ciddi şekilde lisans yönetmeliği devreye giriyor ve o lisans yönetmeliği ile tüm borçlar sizin sorumluluğunuza giriyor aşmanız durumunda. Ayrıca kulübe de ciddi zarar vermiş oluyorsunuz. Bu yüzden limitlere uyacağız. Rezerv takımın bize maliyeti 2 milyon lira bizim ileride mali yapımızı kurtaracak olan oyuncular bunlar. En güzel eleştiri bir yıldız oyuncu yetiştiremedin, eleştirisi. Yeni tesislerimizi ve rezerv takımımızı da önümüzdeki ay tanıtacağız." ifadeleriyle sürdürdü.

ALEXANDER SÖRLOTH İTİRAFI

Alexander Sörtloth'un performansını da yorumlayan Ahmet Ağaoğlu, "Sörloth bir forvetin yapabileceği  her şeyi yapıyor gibi görüyorum ben. 3 maçta 3 gol attı. Bunun ötesinde bir şey beklemiyordum, bu formunu devam ettirirse takımın değişilmezi olur. Transferi için daha 2 yıl var şimdi konuşmaya gerek yok. Sörloth geçen sene izleme ekibinin gündemine gelmişti. Palace başka bir oyuncuyla takasını düşündüğü için gecikti, yetiştiremedik. Tam bir atlet, herkes görüyor, hazır olarak geldi. 2-3 antrenmanla Prag maçını oynadı, golünü attı, rövanşta attı, bugün attı" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 1
  • Trabzonlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor Atletico Madrid 'den Nikola Kalinic' i transfer etsin
    Cevapla