Trabzonspor’da 258 günlük rüya bozuldu

Süper Lig’in 10. haftasında sahasında Göztepe’ye 1-0 mağlup olan Trabzonspor’da 258 günlük rüya bozuldu. Bordo-mavililer sahasındaki 10’ncu maçında yenilerek zirve yolunda önemli yara aldı.

Trabzonspor’da 258 günlük rüya bozuldu
Trabzonspor’da 258 günlük rüya bozuldu
GİRİŞ 03.11.2019 13:55 GÜNCELLEME 03.11.2019 13:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Trabzonspor, sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor.

 

 

Üst üste gelen sakatlıklarla bordo-mavililer kadro derinliğini kaybetti. Abdulkadir Ömür, Ekuban, Obi Mikel, Abdulkadir Parmak, Onazi ve Sturridge gibi kilit isimlerden yoksun mücadele vermek durumunda kalan Karadeniz ekibi, oynadıklarında ilk 11'in değişmez isimleri olacak olan yıldızlarından yoksun olmanın faturasını 258 gün sonra sahasında Göztepe’ye 1-0 yenilerek ödedi. Bordo-mavililer zirve yarışında rakibi karşısında alt değerinde bir 3 puan bıraktı.

Bordo-mavililer, geçen sezonun 22. haftasında 17 Şubat 2019’da Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 2-0 mağlup olmuştu. Bu maçın ardından sahasında oynadığı 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik alan Karadeniz ekibi, Süper Lig’de sahasında oynadığı 10’ncu maçında Göztepe’ye 1-0 yenilerek evindeki yenilmezlik serisini de sonlandırdı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • 10/11 Gasp Mağduru 4 yıl önce Şikayet Et
    Ünal hocanın görevine son verilmeli. Hep üzgün,hep üzgün. İcraat yok üzülmek çok. 28 puanla lider olmamız gerekirdi. Ünal hoca sayesinde 16 puanımız var maalesef.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    ismini görünce kahkaha patlattım ve yorumunu okuyunca ciddiye alınacak bir yorum olduğunuda gördüm :) şike yapıp şampiyon olamayan tek takım trabzondur
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 4 yıl önce Şikayet Et
    ünal hocaya hoca değil demek bilgi ister bir.iki hep hocamı suçlu futbolcu topu içeri atamıyorsa ünal hocamı sokucak o topu içeri.üç fırat hakemi iki kırmızı ve net penanltımızı es geçti yokmu hakeme bir eleştiriniz acaba.hemen hoca kovun yok öyle artık..
    Cevapla
  • Kuzu 4 yıl önce Şikayet Et
    Göztepe bir an önce küme düşer umarım. Nefret ettim bu Beto dan. Her sene bize aslan, sonra süzgeç oluyor. İnşAllah bu sene düşerler de kurtuluruz.
    Cevapla
  • spurs 4 yıl önce Şikayet Et
    kuzu kuzuluğunu bil
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kasımpaşa 4 tane aynı Betoya atmadı mı hem de İzmir de. becerikli olacaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle