Trabzonspor'dan Ali Koç'a cevap! 'Önce bu sorulara cevap ver'

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Trabzonspor’un sırtını devlete yaslamış sözlerine cevap verdi.

Trabzonspor'dan Ali Koç'a cevap! 'Önce bu sorulara cevap ver'
Trabzonspor'dan Ali Koç'a cevap! 'Önce bu sorulara cevap ver'
GİRİŞ 09.02.2020 16:36 GÜNCELLEME 09.02.2020 16:36
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Ali Koç'un sözlerine yanıt verdi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Trabzonspor’un sırtını devlete yaslamış sözlerine cevap verdi. Ahmet Ağaoğlu'nu canlı yayına davet eden Ali Koç’a sorular sordu.

 

 

1) Biz ‘bütçeyi’ dengelemekle uğraşırken, maliyeti düşük transferler yaparken, altyapımıza ağırlık verirken, altyapıdan çıkan oyuncumuzu en yüksek bonservis bedeliyle satarken, siz milyonlarca euroya futbolcular alarak şov yapıyordunuz!

2) TFF Lisans Talimatı sadece Trabzonspor için çıkmadı. Bütün kulüpleri kapsıyor. Talimat “uymayana ceza verilecek” diyor! Burada sorun ne? Uyan suçlu mu? Talimatta böyle bir madde yok.

 

 

3) Bankalar Birliği yapılandırması da aynı şekilde bütün kulüpleri kapsıyor. Bütçesi uyan imzalıyor, uymayan kendini düzeltip gelecek. Biz göreve geldikten 15 ay sonra yapılandırma oldu. O 15 ayda yaptıklarımız ortadaydı. Ne yapsaydık, yapılandırmaya girmese miydik?

4) Yıllardır hakem hatalarından en çok yanan biziz! Biz isyan ederken siz susuyordunuz! Bıyık altından gülüyordunuz! Bu sezonun başından bu akşam oynadığımız maç da dahil yine hakem hatalarına maruz kaldık! Sezon başından bu yana o hataları sıralasak buradan size yol olur!

5) Biz ‘doğru’ bildiklerimizi yaparak yola devam edeceğiz. Sizin kendi içinizdeki başarısızlıklarınızı dışarıda arama çabanızı anlıyoruz. Çünkü aciz insanlar kendi kusurlarını örtmek için hep başkalarını kullanır. Lakin kral artık; ÇIPLAK! Biz daha yemiyoruz. Size afiyet olsun!

YORUMLAR 132
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor ve fenerspor bu kafayla giderse aslan kupasını alıp yuvasına gider. Siz neyin inadının peşindesiniz anlayana aşk olsun?
    Cevapla
  • CcC 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorumda TRABZONSPOR un şu kadrosu öyle bir korku salmışki insanlara hazımsızlık başlamış korkunun faydası yok gölge etmeyin farklı teoriler de uydurmayın en iyi kadro TRABZONSPOR da kendi takım ve başkanlarının başarısız transfer politikasını başarılı olan takımı hazmedemeyerek ve baraşrılı olan takıma çamur atarak sadece yorum yaparsınız karakteriniz bu acizlik 2019/2020 şampiyonu TRABZONSPOR izlemeye devam edin çıldırın hatta.
    Cevapla
  • operasyon şike 4 yıl önce Şikayet Et
    2011yılının temmuz 5 de zekeriya öz 4 milyon dolar karşılıgıonda kac tane tapenizi sildi .Trabzonlular senin buna verilecek cevabın varmı.h ibrahim koca ve orhan erdemir kimin avukatıydı ve şimdi nerdeler bu zındklar buna cevabın varmı trabzon.ALİ AGAOGLU HANGİ SAVCIYI DUBAİ DE tatile gönderdi bunaCEVABIN VARMI TRABZOOOOOOOON.
    Cevapla
  • özkan 4 yıl önce Şikayet Et
    birine kepçeyle, birine kaşıkla insanlar herşeyi görüyor merak etmeyin, yazık ülke futboluna hakem rezaletlerini izlemekten bıktık...
    Cevapla
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    bir ts nin birde fb şampiyonluk hedefi burnundan getiriliyor ancak gs olurken bu kavgalar olmuyor hakemler konuşulmuyor nedense kim koruyor bunları neden diye düşündüm osmlanlı yıkılmasını sebeb olan yabancı okullara kadar gitdim neyse allaha havale ediyorum fb gözüken başkanlarda gs ekmeğine yağ sürüyor
    Cevapla
  • Burak Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Farklı bir bakış açısı ama bi bakıma doğru, bana göre tek yanlış yanı bu yoruma feneri katıyo oluşun. Fener o kadar şanslı ki; yaptığı şike Fetö sayesinde gümbürtüye gitti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle