Ehliyetsiz sürücü kaza yaptı, arkadaşı öldü

İzmir'in Buca İlçesi'nde, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak takla attığı ileri sürülen otomobilde bulunan 17 yaşındaki Yusuf Doğan öldü, ehliyetsiz olan ve kazayı yara almadan atlatan arkadaşı aynı yaştaki sürücü H.T. ise gözaltına alındı.

Ehliyetsiz sürücü kaza yaptı, arkadaşı öldü
Ehliyetsiz sürücü kaza yaptı, arkadaşı öldü
GİRİŞ 29.07.2013 13:15 GÜNCELLEME 29.07.2013 13:15

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında, Buca-Koop Mahallesi 1401 Sokak 1 numara karşısında meydana geldi. Yusuf Doğan, aynı mahalleden arkadaşı H.T.'nin yönetimindeki 35 VL 2245 plakalı otomobille gezmeye çıktı. H.T.'nin kullandığı otomobil, iddiaya göre, aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Takla atan araçta yaralanan Doğan, ihbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince Buca Tınaztepe Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Doğan, kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü H.T. ise kazayı yara almadan atlattı. Yapılan kontrolde alkolsüz ve ehliyetsiz olduğu belirlenen H.T., Buca Polis Merkezi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ARKADAŞLARI MESAJ YAZDI

Kazada hayatını kaybeden Doğan'ın geçen salı günü sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından paylaştığı “Özleyeceksin, ama geç olacak. Bu sefer de gardiyanlar bırakmayacak” notu dikkat çekti. Bir arkadaşı da yine Facebook'taki sayfasından Doğan'ın fotoğrafını paylaşıp, “Mekanın cennet olsun kardeşim hiç unutmayacağım” notunu ekledi. Diğer arkadaşları da altına taziyelerini yazdı. 

Yusuf Doğan'ın Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi