Gelin ve damadı ölüm ayırdı

Isparta'da gelin ve damadı ölüm ayırdı.Yolun ortasındaki gelinin cansız bedeninin yanındaki duvak yürekleri parçaladı.

Gelin ve damadı ölüm ayırdı
Gelin ve damadı ölüm ayırdı
GİRİŞ 08.06.2014 00:07 GÜNCELLEME 08.06.2014 00:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Isparta'da, düğün törenlerine gitmek üzere yola çıkan gelin ve damat ile yakınlarını taşıyan otomobil, refüje çarparak devrildi.

Gelinin hayatını kaybettiği kazada, damatla 3 yakını yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Gülgeç'in kullandığı 32 LH 328 plakalı otomobil, Isparta-Eğirdir karayolu Büyük Gökçeli Kavşağı'nda refüje çarparak devrildi.

ARAÇTAN FIRLAYAN GELİN YAŞAMINI YİTİRDİ

Çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayan 21 yaşındaki gelin Dudu Güngör, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan sürücü Gülgeç ile damat Adem İnan, Ayşe İnan ve Emine Güngör, 112 Acil Servis ekiplerince Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen çiftin akrabaları, sinir krizi geçirdi.

Güngör'ün cesedini görmek istemelerine güvenlik güçlerince izin verilmeyen bu kişilere, sağlık ekipleri müdahale etti.

Çiftin, Gelendost ilçesine bağlı Yeşilköy'de yapılan köy düğünün ardından Emre Mahallesi'ndeki düğün törenine katılmak için Isparta'ya gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    TRAFİK EĞİTİMİ ŞART VEEEE ALKOOOL DENETİMİ. Maalesef ülkemizde trafik kaidelerine riayetsizlik KAHRAMANLIK gibi telakki ediliyor.Yaya araçların hakkı olan yollarda,araç geçişlerine bigane ve vurdumduymaz şekilde sallana sallana,telefon ile konuşa konuşa,araçlar yaya kaldırımlarına parkediliyor,kavşaklara,ana yollarda süratli geçişlerin olduğu yerlerde hatalı parketmeler,KARAYOLLARI yada belediyelerin gelişigüzel yol imalatları,levhasızlıklar,usulüne uygun olmayan parkedilmez,lambalar gibi vs.Ayrıca ALKOOOOOL ALKOOOOL birde uyuşturucu almış araç kullananlar.
    Cevapla
  • hüseyin keskin 9 yıl önce Şikayet Et
    GELİN ATA BİNMİŞ YA KISMET DEMİŞ.. Allah böyle ölümleri kimsenin başına vermesin ama maalesef hayatın gerçeği bunlar. Allah rahmet eylesin.anasına babasına ve tüm sevenlerine sabır ve metanet versin.
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    NE KADAR ÇOK KAZA. oluyor Anlamış değilim. Türkiyede tarfik kazası her gün konti garanti var! Yollar yapıldıkça kazalar çoğaldı vesselam Birde hız ayarı lazım Yazık Çok üzüldüm
    Cevapla
  • Kadıoğlu25 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. yakınlarına da Allah sabır versin
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    bence baslik cok yanlis cunku gelin ile damadi ayiran kesinlik ile olum degil. dugunde bayramda tatilde sanki arkadan kovalayan varmis gibi arac kullanan kucuk beyinli soforler olduk ca bunlar hep olucak. yola soyle bi bakin hem genis hem duz orda kazaya ne sebep olur sagdan soldan bisey cikmaz ise onune bakmasi gereken soforun arkaya bakmasi millet ile el kol sakasi yapmasi asiri hiz iste bunlar gelini oldurdu ulkemde merkep surmeyi beceremiyen milyonlar araba kullaniyolar mobesse kazalarina bi bakin 5 yasindaki cocugun yapmayacagi seyleri yapip da kaza yapiyolar kisaca bu haber bence aci da degil kader de simdi gelini olduren o adam yillar boyu damada ve gelinin ailesinin gozlerine nasil bakicak yada arac icindeki durum neydi bilmem amma vur patlasin cal oynasin girgir samata ise icerideki herkes suclu bence 1 kisi bile cikip dikkatli olalim mutlugunumuz mutlu bitsin dememis ise tabi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı