Kadın sürücünün 'trafikte makyaj' kazası

İstanbul trafiğinde direksiyonda makyaj yapmaya çalışan kadın sürücünün kullandığı otomobil önündeki araca çarptı. O anlar kameraya yansıdı.

GİRİŞ 23.01.2015 11:31 GÜNCELLEME 23.01.2015 14:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul'un ana arterlerinden birinde, trafiğin en yoğun olduğu saatte, kullandığı otomobilinin dikiz aynasına bakarak makyaj yapan kadın sürücü sonunda önündeki araca çarptı. Kamera her iki otomobilde küçük hasara yol açan bu kaza anını kaydetti.

BU KEZ KAMERAYA KAYDEDİLDİ

Bir çok sürücünün de trafikte tanık olduğu "sürücü koltuğunda makyaj" bu kez kazayla sonuçlandı ve kaza anı da kameraya kaydedildi.

İSTANBUL'UN EN YOĞUN SAATTE

İstanbul'un ana arterlerinden biri ve saat sabah 08.30. Trafiğin en yoğun olduğu bir saat, ancak akış çok yavaş. Aslında bir çok sürücünün benzerlerine tanık olduğu bir görüntü; Yavaş akan trafiği fırsat bildiği anlaşılan sürücünün dikiz aynasını kullanarak makyaj yaptığı görülüyor. Bu sırada aynı güzergahta ilerleyen bir başka otomobildeki kamera, trafik güvenliğini tehlikeye sokan durumu kaydetmeye başlıyor. 

"OLASI İHTİMAL" GERÇEKLEŞTİ, ÖNÜNDEKİ ARACA ÇARPTI

Sadece bir kaç dakika sonra, "olası ihtimal" gerçekleşiyor ve otomobil kullanırken makyaj yapmaya çalışan sürücünün kullandığı otomobil önündeki otomobile çarpıyor. Kaza her iki otomobilde büyük olmayan hasara yol açtı. Kadın sürücüler kaza ve oluşan hasarı tutanakla belirledikten sonra yollarına devam etti. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Tipitip 9 yıl önce Şikayet Et
    Kadınları önce askere alsınlar sonra ehliyet versinler :))
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    sebep olacağı trafik tıkanmasında fazladan harcanan zaman ve yakıtların hakkını nasıl verecek acaba bu kadın. Çok şükür ahiret var.
    Cevapla
  • tuncayy 9 yıl önce Şikayet Et
    alın ehliyetini verin para cezasını ibret olsun :D
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!