Çorlu'da feci kaza

Çorlu'da gerçekleşen kazada bir kişi sıkıştığı aracın içinde yanarak hayatını kaybederken bir kişi yaralı şekilde kurtuldu.

GİRİŞ 18.02.2017 02:47 GÜNCELLEME 18.02.2017 09:21

Çorlu'da meydana gelen kazada bir kişi yanarak feci şekilde can verirken bir kişide ağır yaralandı. Kazaya neden olduğu öne sürülen diğer araçtaki üç kişinin ise olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Kaza yerine gelerek bilgi alan Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün'de kazadan kurtulmalarına karşın yardım etmek yerine kaçmayı tercih eden kişilere tepki gösterdi.

Edinilen bilgilere göre kaza Çerkezköy-Çorlu yolu üzerinde Ergene ilçesi sınırları içerisinde kalan Yulaflı Mahallesi Mevkii'nde meydana geldi.

Çorlu'da meydana gelen kazada, sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil önünde seyreden başka bir otomobile çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan her iki araç da bir anda" alev topuna döndü ve yanarak hurda yığınına dönüştü. Kazada öndeki otomobilin sürücüsü Sevinç Albayrak (40) ağır yaralı olarak araçtan çıkarılıp hastaneye kaldırılırken otomobilde bulunan eşi Ender Albayrak yanarak feci şekilde can verdi. Kazaya sebep olan araçtaki üç kişinin ise yanan aracı terk edere kaçtıkları iddia edildi.

İddialara göre sürücüsü belirlenemeyen ve kazanın ardından kayıplara karışan 59 ZV 989 plakalı otomobil, önünde seyreden Sevinç Albayrak yönetimindeki 59 FH 946 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle çok sayıda takla atarak yol kenarına savrulan otomobil bir anda alev aldı. Çevredekilerin yardımıyla araçtan ağır yaralı olarak çıkarılan sürücü Sevinç Albayrak (40) olay yerine gelen ambulansla çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Otomobilde bulunan ve eşi olduğu kaydedilen Ender Albayrak (46) ise araç içerisinde yanarak feci şekilde can verdi.

Kazayı haber alır almaz, ola yerine gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün de yaşanan kazanın ardından yardım etmek yerine kaçmayı seçen 3 kişiye tepki gösterdi.

Akgün, "Böyle şey mi olur? Kardeşim çıktın ettin, kaza bu kaza olur yani. Suçlu, suçsuz şu anda ayırma mümkünatı yok ama en azından siz kurtuldunuz Allah sizleri kurtardı geç şuraya bir dakikada çek gene kaç böyle bir şey yok" diyerek tepkisini ortaya koydu.

Akgün, görgü tanıklarının beyanına göre araziye doğru kaçanların yakalanması için emniyet yetkilerine de talimat verdi.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti