Ehliyetsiz ve alkollü sürücü faciası: 2 ölü

Burdur-Karamanlı yolu Bademli köyü yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında, Cennet Oflaz (26) olay yerinde, Yusuf Tanrıkulu (26) ise kaldrıldığı hastanede hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Ehliyetsiz ve alkollü sürücü faciası: 2 ölü
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü faciası: 2 ölü
GİRİŞ 26.08.2012 16:17 GÜNCELLEME 26.08.2012 16:17

06 VYG 41 plakalı otomobille Karamanlı istikametine giden ehliyetsiz ve alkollü olduğu iddia edilen Arif Maktav (20), karşı yönden gelen Hüseyin Oflaz'ın (25) kullandığı 15 DU 106 plakalı otomobille çarpıştı. Oflaz'ın kullandığı otomobil yoldan çıkarak şarampole savruldu. Araçta bulunan yolculardan Cennet Oflaz olay yerinde hayatını kaybetti. Cennet Oflaz'ın 5 aylık bebeği Zeynep Betül Oflaz ile Vahide Nursel Tanrıkulu (25), Yusuf Tanrıkulu (26) ve araç sürücüleri Hüseyin Oflaz ile Arif Maktav, sıkıştıkları yerden kurtarılarak, yaralı olarak Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan Yusuf Tanrıkulu da kaldırıldığı hastanede vefat etti. Araç sürücüsü Hüseyin Oflaz'ın durumunun da ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza sonrası kapanan yol, jandarma ve bölge trafik ekiplerince yeniden trafiğe açıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi