Bodrum aşığı prense de gözaltı iddiası...

Prens el Velid bin Tallal bin Abdülaziz el Suud, Suudi Arabistan'da yolsuzlukla mücadele gerekçesiyle gözaltına alınanlar arasında yer alıyor

GİRİŞ 05.11.2017 10:09 GÜNCELLEME 05.11.2017 10:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'da yolsuzlukla mücadele gerekçesiyle gözaltına alınanlar arasında bir süre önce tatilini Bodrum'da geçiren Prens el Velid bin Tallal bin Abdülaziz el Suud da yer alıyor. 

Forbes'un listesine göre 18.7 milyar dolarlık serveti ile dünyanın en zengin 45'inci ismi olan Tallal'ın, dünyanın önde gelen bir çok şirketinde de hissesi bulunuyor.

Suudi Arabistan'da Kral Salman ve ve veliaht Prens Muhammed bin Salman'ın iktidarını sağlamlaştırmak amacıyla kurduğu Yolsuzlukla Mücadele Komisyonunun ilan ettiği bildiriye göre 11 prens ve eski bakanlar tutuklandı.

BODRUM TATİLİNDE 7 GÜNDE 2.5 MİLYON LİRA HARCAMIŞTI

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni olan 62 yaşındaki işadamı ve Kingdom Holding Yönetim Kurulu Başkanı Prens El Velid Bin Talal Bin Abdülaziz El Suud, eşi ve kızları ile birlikte geldiği Bodrum tatilinde 2.5 milyon lira harcamıştı.

KİŞİSEL SERVETİ 18 MİLYAR DOLAR

Forbes'un listesine göre 18.7 milyar dolarlık kişisel serveti ile dünyanın en zengin 45'inci ismi olan Prens El Velid Bin Tallal, sahibi olduğu Kingdom Holding aracılığı ile, Avrupa, Amerika ve Orta Doğu'da bir çok şirkette yatırımı bulunuyor.

Tallal'ın yatırım yaptığı şirketler arasında Twitter, Citigroup, Four Seasons Hotels & Resorts, Hotel George V ve Savoy Hotel bulunuyor.

YORUMLAR 3
  • Deli Dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Paranın kaynağı belli oldu. :)
    Cevapla
  • Bora 6 yıl önce Şikayet Et
    Muhalif Emirler’in Talebi, Eski Veliaht Muhammed bin Nayif’in Serbest Bırakılması; Aksi Takdirde Tüm Malvarlıklarını Başka Bir Ülkeye Taşınacağının Şantajı (Dedikodusu) Başlarını Yedi...
    Cevapla
  • kürt muso 6 yıl önce Şikayet Et
    Vahabi simariklar ergec petrol bitecek dünyada sizin isiniz bitecek!
    Cevapla