Alman devinden Türkiye açıklaması!

FTI Group CEO'su Dietmar Gunz, Türkiye'nin alternatif bir ülke olmadığını belirterek, "Türkiye'nin alternatifi sadece kendisi. Zaman Türkiye'ye yatırım yapma zamanı" dedi.

Alman devinden Türkiye açıklaması!
Alman devinden Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 30.11.2017 14:10 GÜNCELLEME 30.11.2017 14:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Almanya'nın dördüncü büyük seyahat acentası olan ve 8 bin 500 çalışanla 30 ülkede faaliyet gösteren FTI Group CEO'su Dietmar Gunz, Türkiye'deki operasyonlarına ve yatırımlarına güçlü bir şekilde devam ettiklerini söyledi.

Uluslararası 7. Resort Turizm Kongresi'nde konuşan Gunz, Türkiye'nin tur operatörleri açısından tercih edilmesini istediklerini açıkladı. Türkiye'ye alternatif bir ülke olmadığını belirten Gunz, "Son zamanlarda bazı can sıkıcı olaylar yaşansa da Türkiye'nin alternatifi sadece kendisi. Zaman Türkiye'ye yatırım yapma zamanı" dedi.

2018 için satışların başladığını ve rakamların oldukça tatmin edici olduğunu kaydeden Gunz, "Henüz beklenen seviyeye ulaşmasa da biz Türkiye'deki turizm çerçevemizi genişlettik ve büyük bir adanmışlık hissediyoruz. Bodrum'a 16 direkt uçuş koyduk ve Mart ayından itibaren yeni uçuşlar ekleyeceğiz" dedi.

Gunz, Türkiye'de bin kişilik bir çalışan kadrolarının olduğunu ve yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 13
  • Hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sizin Türkiye'ye yaptığınız tek yatırım bankalara ortak olmak bire on kazanıyorsunuz çünkü...
    Cevapla
  • Ergin yedek 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye dünyanın en eski medeniyet ülkesi alternatifi kesinlikle yoktur dünyadan Turkiye ye yapılanlar aslında yapanların kendi halkına yaptığı zulümdür turizm acisindan
    Cevapla
  • Antalyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yatırım yapmaları için avrupa birliğine germeyi şart koşmalıyız
    Cevapla
  • Sultan Süleyman 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu zatın kimlerin uşağı olduğunu göremeyen CHP seçmeni aç gözünü!
    Cevapla
  • hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    daha öncede söylemiştim her türlü yatırımda teknoleji geliştirilmesinde sivil ve askeri ortaklıklarda bizimle beraber onlarda kazanabilirlerdi ama onlar bunu algılayamadı türkiyede atı alan üsküdarı geçti dünya milletleri ileriyi görenler heryerden akın akın mamaya geliyor ipek yolunun orta merkezi bütün herkes aptalda bi almanyamı akıllıydı sonunda onlarda fark ettiler zararın neresinden dönerlerse ordan itibaren kazanırlar ümit ederim kıskançlıklarını bastırabilirler ayrıca türkiyeyi zarar vermiyecek durumdaki teröristleri daha fazla korumanın bir mantığı yok gereksiz abililk yapıyo ülkesine faydası olmayanın sanamı faydası olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle