Yıldız: Dinlemenize gerek yok sorun söyleyelim

Bakan Yıldız, Türkiye'nin dinlemesi ile ilgili ''Merakı olan sorsun cevabını verelim'' dedi.

Yıldız: Dinlemenize gerek yok sorun söyleyelim
Yıldız: Dinlemenize gerek yok sorun söyleyelim
GİRİŞ 18.08.2014 10:42 GÜNCELLEME 18.08.2014 10:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


Enerji Bakanı Taner Yıldız Almanya'nın Türkiye'yi dinlemesiyle ilgili gerekli hukiki yollara başvurulacağını söylerken, Almanya'ya da bir gönderme yaparak ''Dinleme yapmalarına gerek neyi merak ediyorlarsa sorsunlar söyleriz'' dedi.

Yıldız'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle;

''Enerji hareketlerinden sağlanan para akışıyla ilgili illegal yollara başvurulup başvurulmadığını birileri öğrenmek ister. Ama bunu telefon dinlemeleri ile elde edemezsiniz. Bize sorsanız zaten biz söyleriz. Merakı olanlar gelip sorsunlar cevabını veririz.Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir. Bu sorunları yine hukuk çerçevesinde çözmeye çalışacağız.''


 

KAYNAK: EKOTRENT
YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    ALMANLARIN KORKUSU. Almanların ,Türkiye yi dinlemeye almalarının tek nedeni şu olabilir... Türkiye nin bir din ve ŞERİAT ülkesi olma korkusu.Almanlar Türkiye bir ŞERİAT ülkesi olursa,kendileri için tehlike teşkil edeceğini düşünüyor,çünkü bugün Almanya da yerleşik milyonu geçkin Türk var. şeriat yanlısı bir parti başta olunca ve buna bir de asıl mesleği İMAM lık olan ,bir din adamı CUMHURBAŞKANI eklenince gelişmelerden korkuyor ve ne olup bittiğini anlıyabilmek için dinliyorlar. ve yine şu an Türkiye deki Alman turistlerin içinde birçok CASUS olduğuna,Türkiye deki gelişmeleri bir bir ropor ettiğine adım kadar kuşkum yok.
    Cevapla