Bakan Müezzinoğlu pazarlık yaptı

Denizli'nin Çivril ilçesine inşa edilecek 100 yataklı devlet hastanesinin temelinde Sağlık Bakanı Müezzinoğlu müteahhitle pazarlık yaptı.

GİRİŞ 03.05.2015 14:09 GÜNCELLEME 03.05.2015 14:09

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, törendeki konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükumetlerinin tek hedefinin, "milletin yarınlarını bugünden iyi etmek, milleti namerde muhtaç etmemek" olduğunu söyledi.

"MUASIR MEDENİYETE KAVUŞACAĞIZ"

Bu anlamda 12 yıldır gece gündüz demeden çalıştıklarını ve arkalarında çil çil eserler bıraktıklarını vurgulayan Müezzinoğlu, "Bu milleti, muasır medeniyet seviyesi üzerindeki hedefe, mutlaka ama mutlaka biz ulaştıracağız. Bu milleti, 'Benim ülkemde de var, benim ilimde de var, benim ilçemde de var, gelsinler onlar bize baksınlar' diyeceğimiz noktaya, inşallah taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Müezzinoğlu, iktidara geldiklerinde, yarısında tıbbi donanım yer almayan 617 ambulans bulunduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Yarısında hastaya müdahale etmek mümkün değildi. Diğer yarısında ise hastaya 'Mazotunu doldurursan hastanı almaya geliriz' derlerdi. Şimdi bu kafa sizi kandırmaya, mide bulandırmaya çalışıyor. Milletle beraber yürüyenleri, milletten ayırmaya çalışıyorlar. Ama 12 yıldır nasıl başaramadılarsa bundan sonra da başaramayacaklar."

"ŞU BİDON KAFALILARA DİYORUM Kİ..."

Sadece kendisinin Sağlık Bakanı olduğu iki yıllık dönemde 2 bin ambulansın hizmete girdiğine dikkati çeken Müezzinoğlu, "Eskiden bize 'Ambulans uçaklar, Almanya'da var, ambulans helikopterler İngiltere'de var. Bunu ancak Almanlar, İngilizler başarır' diyorlardı. Şimdi o bidon kafalılara diyorum ki 'bu milletin ambulans uçakları da helikopterleri de var. Bu milletin daha güzel eserleri olacak. Çünkü milletle beraber yürüyen bir AK Parti iktidarı var" şeklinde konuştu.

Hastanenin müteahhidiyle telefonla konuşan Müezzinoğlu, hastane inşaatının gelecek yıl 19 Mayıs'a kadar tamamlanması sözünü aldı.