Erdoğan'ın hedefinde Doğan Davutoğlu'nun CHP vardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Davutoğlu Ordu Giresun Havalimanı'nın açılışında konuştu. Davutoğlu'nun hedefinde CHP Erdoğan'ın Doğan Grubu vardı.

GİRİŞ 22.05.2015 16:02 GÜNCELLEME 22.05.2015 17:09
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Hürriyet'in Mursi haberindeki yüzde 52 imasını hatırlatıp Doğan Grubunu protestoya çağırdı. 

Davutoğlu'nun hedefinde Kılıçdaroğlu vardı. Davutoğlu AK Parti, mega projeler yaptıkça, CHP'nin mega hayaller kurmaya başladığını söyledi. Davutoğlu, HDP'nin "başkanlık sistemi geldiğinde koltuğu bırakacak zaten" sözlerine de sert yüklendi.  

Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanımı için deniz doldurarak yapılan maliyeti yaklaşık 300 milyonu bulunan 2 milyon kapasiteli havalimanının açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Erdoğan ve Davutoğlu tören alanına uçakla geldikten sonra kürsüye çıkıp halkı selamladı. 

Erdoğan açılışta şunları söyledi 

Sevgili Ordulular, Giresunlular kıymetli kardeşlerim sizleri saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün iki şehir için tarihi bir gün. Olmaz denilenin olduğu yapılamaz denilenin yapıldığı bir gün... 

Başbakanlığım döneminde Sinop'ta havalimanı yoktu açtık. Kastamonu'da yoktu açtık. Samsun Havalimanını açtık. Ordu Giresun'u açıyoruz. Artvin Giresun arasına yapacağız. Artık bu millete hizmetkar olmanın hazzını duyuyoruz. Biz bu yol bu duygu ile çıktık. Yolları yaptık. yarım saatte ulaşımı sağladık. 2 saatte İstanbul'a ulaşacaksınız. Nereden nereye... Samsun Sarp arasını biz tamamladık. 

Son dönemde baktım Kılıçdaroğlu'da Ferhat Şirin hikayesi anlatmaya başlamış. Aşk her kişinin işi değil. Er kişinin işi... SGK'da ne çektiğini bilmiyor muyuz? Bu oyunu bozmaya mecburuz. Bu havalimanı hayal bile edilemezken bunu gerçekleştirdik. 

Göreve geldiğimizde 26 havalimanı vardı şimdi 54.'yü açıyoruz. 17 bin 600 KM yol ilave etti. Onlar 6100 km'yi 79 senede yaptı. Biz 12 yılda yaptık. Hızlı trenin adını bilmiyorlardı. Havalimanı ile birlikte hava taşımacılığında bu rakam rekor. Bakanım Binali Bey'e havayolu halkın yolu olmalı demiştim. O da süratle bunu gerçekleştirmeye çalıştı. Biz yola çıkarken dik duracağız dikleşmeyeceğiz dedik. 

Hakkari'yi de açacağız. 29. havalimanını. 2 yıl gecikmeli açıyoruz. Bölücü örgütün engellemeleri ile iş bu noktaya geldi. Biz bölücü örgütün desteklemesine rağmen havalimanını bitiriyoruz. Van'da musluklardan kan akıtıyolardı söyledik değiştirdiler. Çamur tamam da kan ne yahu... İstanbul'u bilenler bilir çamur bile akmıyordu. 

Hakkari ile birlikte 55 oluyor havalimanı yakında 60'a çıkacak. Sevgili gençler İstanbul'da 150 milyon kapasiteli havalimanına da başladık. Buranın maliyeti 12 milyar avro... Ortada bir tablo daha var 25 yıl kira süreci var. 22 Milyar da ödeyecek. Bu bir sevki idare kabiliyetidir. 

Kılıçdaroğlu 30 yıl sonrasına proje açıklıyor. Kim öle kim kala... Sayın Kılıçdaroğlu bu söylediklerimi Başbakanlık dönemine denk geldiğim için söylemeliyim. Biz 2023 için hedef koyduk. Milli Gelir 10 bin idi 2023'te 25 bin dolar. Bizim görevimiz bitmiyor. 2053'te farklı bir Türkiye, Malazgirt'in bininci yılı 2071'de de hedefimiz var. 

Bizim Rabia'mı var. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet.... 

Tek devletin anlamı çok farklı, çıktı paralel yapı devlet içinde devlet olmaya çalışıyor. Kaçıyorlar. Ama kovalayacağız. Başbakanlığım döneminde inlerine gireceğiz demiştim. Gereği neyse yapacağız. 

Başörtüsü için Pensilvanya'daki ne dedi? Açın dedi... İmam hatiplerin orta kısmını açtık. İmam hatiplerin 8 yıllık eğitimi kaliteyi artırıyor. Ağustosta yeni KPSS 47 bin öğretmen ataması yapılacak... " dedi.

Davutoğlu: "Kılıçdaroğlu sadece hayal kurar biz yaparız"

Davutoğlu Ordu Giresun Havalimanı açılışında CHP'ye yüklendi "Mega projeler hayata geçtikçe Kılıçdaroğlu mega hayaller kurmaya başladı" dedi

Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanımı için deniz doldurarak yapılan maliyeti yaklaşık 300 milyonu bulunan 2 milyon kapasiteli havalimanının açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından gerçekleştirildi. 

Erdoğan ve Davutoğlu tören alanına uçakla geldikten sonra kürsüye çıkıp halkı selamladı. 

Davutoğlu açılışta şunları söyledi: 

Ordulular, Giresunluları selamlıyorum. Allah'ın selamı üzerinize olsun. Bugün burada hepiniz adına Cumhurbaşkanımıza teşekkürü borç biliyorum. Ak Parti'nin mega projeleri hayata geçtikçe Sayın kılıçdaroğlu da mega hayaller kurmaya başladı. Biz hayalleri gerçek yaparız o sadece hayal kurar.

Dünyanın en büyük havalimanı İstanbul'da inia ediliyor. Dünyadaki en kuleli asma köprüyü inşa ediyoruz. Karadeniz ile Marmarayı birleştiren kanal İstanbul'un proje çalışmaları yapılıyor. 3 Katlı tünelle Asya ile Avrupa'yı birleştiriyoruız.

Çalıntı fikirlerle Türkiye merkez ülke diyor. Biz tarih yazıyoruz o arkadan takip ediyor. Anavatanla su tüneli ile kim birleştiriyor. Bunların hepsi mega proje hayal bile edemezler biz gerçeklelştiririz. Dünyada . havalimanını inşa etti. Rize'de de inşa ettik. 54. havalimanını açtık. Yüksekova'daki 55. olacak. Türkiye olağanüstü hamlelerle merkez ülke oldu. Ordu ve Giresun'da 9'da 9 yapmaya var mısınız?

MHP'nin 2002'deki ulaştırma bakanına sormuşlar bunu biz değil torunlarımzı göremez demişler. Biz yaptık. 3500 Km'yi aşan hızlı tren hattı kuracağız. Asya'nın derinliklerinden gelen bütün demiryolları anadoludan geçecek. Doğu batı kuzey güney aksında tüm demiryolları birleşecek. Karadeniz, Akdeniz'e kadar ulaşacak. Yeni geleceğe Yeni Türkiye'ye var mısınız? Bütün mega projeleri kim yaptı? Onlar konuşur Ak Parti yapar. Bu millet için daha büyük hizmetlere ahdettik. 2023'e kadar tüm mega projeler hayata geçecek. Asya'ya Avrupa'ya yeni yollar kuracağız. 

Millet bize teveccüh göstermezse ben bu koltuğu devrederim. Kılıçdaroğlu oyum düşmezse bırakmam diyor. Devlet Bahçeli 12 seçim kaybetmiş bırakmam diyor. Demirtaş iki şey söyledi. "Ben bırakırım ama barajın altında kalır ve başarısızlık benden kaynaklanırsa bırakırım dedi." Böyle olur mu başarı da başarısız da liderindir. 

Küçük aklı ile diyor ki Davutoğlu zaten başkanlık sistemi geldiğinde gidecek diyor. Bre gafil sizdeki gibi değil. Bizim meselemiz ezeli ebedi bir davanın neferi olmak. Biz yola çıkarken Tarık Bin Ziyad gibi gemileri yakmışız. Bıraktığımız koltuğa dönüp bakmayız. 

Kendi tankını kendi helikopterini yapan kudretli Türkiye'ye var mısınız? Malazgirtin 1000. yılında ebedi kardeşliği balkanlara kafkaslara çevre coğrafyalara yaymaya var mısınız?Bunun için ilk hedef 7 Haziran. Paralel çetenin oyunlarına dur diyecek miyiz? 7 Haziran'da destan yazıyor muyuz?

Kaynak : Haber7

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 45
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    mazallah ALLAHIM sen kafirlere fırsat verme dünya lideri islamın önderi kasımpaşalı konyalı davutoğlu ALLAH razı olsun sizlerden bu milletin duaları var oldukça asla bileginiz bükülmez ALLAHIN iziniyle avrupada bir numara dünyada 3 ci hava alanı sizler çok yaşayın inşallah vesallam
    Cevapla
  • Eskiden 8 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden bu tür açılışlarda başbakanların, cumhurbaşkanlarının yanına ensesi kalınlar otururdu. Şimdi öz milletin kendisi oturuyor. Yani siyasetçilerin kime hizmet ettiğinin de resmidir bunlar. Elhamdülillah..
    Cevapla
  • yakup 8 yıl önce Şikayet Et
    O yüzden dolayıdır ki halkın yapilan yollardan köprüler den hava limanlarından hizli trenlerden faydalanması yasak demi birseye yorum yaparken dusunerek yap bari yasakmi koydular sana sadece şirketimiz personelimi faydalanır dediler
    Cevapla
  • ARİF 8 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİNİ'NİN vergilerinden yapılıyor Birde fabrikalar yapılsada ters göç olsa olmazmı%sayın reis istanbuda bir vatandaş gibi aracınızla çikıp trafiğe girseniz bizim her gün ne çektiğimizi annarsınız.
    Cevapla
  • Egeli 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru valla, her an her saat yeni bir güzergah köprü tünel hizmete giriyor.Bu kadar hizmete ne muhalefet ne navigasyon dayanır.:))
    Cevapla
  • Helal olsun 8 yıl önce Şikayet Et
    İlahi, çok hoş bir yorum yapmışsınız, gülmekten alamadım kendimi. :))
    Cevapla
  • mehmet yenilmez 8 yıl önce Şikayet Et
    aş yok iş yok biz otobüse binecek parayı zor buluyoruz ne yapim ben havaalanını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle