Kamu çalışanlarına erken emeklilik müjdesi!

Hükümet erken emeklilik çalışmalarına başladı. Sağlık çalışanları için erken emeklilik projesinde sona geliniyor. Erken emeklilik için bir komisyon da kuruldu

Kamu çalışanlarına erken emeklilik müjdesi!
Kamu çalışanlarına erken emeklilik müjdesi!
GİRİŞ 21.03.2017 14:25 GÜNCELLEME 21.03.2017 14:27
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Hangi kamu görevlilerinin hangi şartlarda ve süreyle fiili hizmet süresi zammından (yıpranma payı) yararlandırılacağı konusu yeniden değerlendiriliyor. Bu amaçla oluşturulan komisyon, çalışmalarını sürdürüyor.

Sağlık çalışanları için yapılan çalışmanın son aşamada olduğu belirtiliyor. Öğretmenler, postacılar ve itfaiyeciler gibi pek çok meslekteki çalışanlar, heyecanla kendilerine de bu imkanın verilmesini bekliyor. Takvim'in haberine göre, kamu çalışanlarının erken emeklilik talebi, son toplu sözleşmeye damgasını vurmuştu. Her hizmet kolundan erken emeklilik talebi gelince, bir komisyon oluşturulması kararlaştırılmıştı. Bu kararın ardından hızla düğmeye basıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde bir komisyon oluşturuldu.

YORUMLAR 123
  • Muhittin Oğuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz itfaiyeci olarak en zor şartlarda çalışıyoruz hadi hizmetleri sınıfında değişiklik yapılmadı bari. Yıpranma Hakkı elimizde olsun erken emeklilik en başta bizim hakkımız olduğunu düşünüyorum
    Cevapla
  • Onur altıntas 7 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlerdemi bekliyormuş? Senede kaç saat çalışıyorlarmışta ta yıpranma payı bekliyorlarmış. Sağlik kurumlarında çalışan memurların özellikle doktorlar ve hemşirelerin senedeki çalışma saatleri ögretmenlerin senelik çalışma saatlerinin en az 2 katıdır. Dolayısıyla yıpranma payı verilecekse her memur için senelik çalıştığı saatler gözetilerek verilmeli. Hastanede 36 saat nöbet tutan doktorla sağlık ocağında hafta içi 9.00-17.00 arasi çalışan doktor ayrılabilmeli.
    Cevapla
  • halil aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanımız tarım bağurlılarıda unutmasın biraz ellerimizin nasırı gisin selam
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    erken emekliliğin neresi müjdeli haber anlamadım. zamanında 91 seçimlerinde demirelin verdiği vaatlar yüzünden her yıl milyarlarca lira zarar ediyor ekonomi.
    Cevapla
  • 67 Li 7 yıl önce Şikayet Et
    Özel sektörde çalışan üvey evlat mı, tatil yok mesai yok esnek çalışma saatleri adı altında köle gibi çalış babam çalış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle