Motorine zam geliyor

Motorinde 11 Kasım'dan geçerli 10-12 kuruş artış bekleniyor.

Motorine zam geliyor
Motorine zam geliyor
GİRİŞ 10.11.2017 10:53 GÜNCELLEME 13.11.2017 11:57
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

11 Kasım 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorinde 10-12 kuruş fiyat artışı bekleniyor.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS) internet sitesinde yer alan duyuruda, "11 Kasım 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorinde 10-12 kuruş fiyat artışı beklenmektedir. Benzinde ise 10-11 Kasım 2017 tarihleri arasında fiyat artışı beklenmemektedir." denildi.

YORUMLAR 16
  • TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Elektrikli araba,yük ve yolcu taşımacılığında trenler ayrıca elektrikli kamyon tır otobüs minübüs şart oldu.
    Cevapla
  • Önce Vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    YETERRrRRRrRRRRRRR.....
    Cevapla
  • sarp 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadarıda ayıp be 10 tl yapında herkez rahatlasın aslında suç bizde kapat 10 gün kontağı sokaklarda araba olmasın benzin ellerinde kalsın bak nasıl düşüyor fiyatlar.
    Cevapla
  • izzet 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupayı örnek veren arkadaş hiç mi avrupaya gitmedin veya yakınlardan tanıdıkların vardır. maaşlarını tl ye çevirip sonra yorum yazsaydın daha iyi olacaktı.özellikle motorin zammı tüm sektörleri etkilediğin farkındamısın?antalyadan meyve sebze taksiyle taşınmıyor.bence bu konuda epdk tavan fiyatı çıkarsın bu firmalar iyice azıttı.hükümette bu konuya özellikle eğilmeli.tüm sektörlerde zam kaçınılmaz olacak bu şekilde.
    Cevapla
  • Ali Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya avrupa veya başka ülkeler ile kıyaslama neye göre yapılıyor bilmiyorum. Zam alım gücünü zayıflatır ekonomide enflasyonun artışına sebep olur ve reel geliri azaltır. Hiç bir ülkenin alım gücü ücretleri ve fiyatları karşılaştırmadan ürünler koyaslanamaz. Sonuç olarak zam yersizdir tepki elbet çekecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle