Okan Buruk'tan Vedat Muriqi açıklaması!

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Kırklarelispor'a Türkiye Kupası'nda elendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'tan Vedat Muriqi açıklaması!
Okan Buruk'tan Vedat Muriqi açıklaması!
GİRİŞ 21.01.2020 16:58 GÜNCELLEME 21.01.2020 17:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Kırklarelispor maçı sonrasında konuştu.

 

 

Maçı değerlendiren Buruk, "Kendi sahamızda skoru alıp buraya gelmemiz daha doğru olacaktı. Bugün maçın nasıl geçeceğini iyi biliyorduk. Gol atmak için çalıştık, çok da pozisyona girdik. Bazen topun canı girmek istemediği zaman girmiyor. Bir gol attık, o da VAR'a takıldı. Rakip 2 maçta bize korner bile atmadı ama inanılmaz mücadele ettiler. Yüzde 100 oynadılar, iyi savunma yaptılar. Kendi kalelerinin önünde oynasalar bile iyi savunma yaptılar. Maç çok durdu ve hakem Koray Gençerler de çok basit kaldı maçın içinde. Bizim için hayırlı mı, hayırsız mı göreceğiz. Şimdi lig ve Avrupa'da mücadele edeceğiz" dedi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

 

 

Ligde Fenerbahçe ile oynayacakları maç sorulan teknik adam, "Fenerbahçe iç sahada ligin en üstün oynayan takımlarından biri. İKi takım da bu maça formda hazırlanıyor. Bu zamana kadar olduğu gibi kazanmak için elimizden geleni yapacağız" cevabını verdi.

VEDAT MURIQI İLE İLGİLİ SÖZLER

Malatyaspor maçında Demba Ba'nın gördüğü kırmızı kart için yaptığı açıklamanın Vedat Muriqi'nin kart görmesi sonrasında gündeme getirilmesinin rahatsız olduğunu söyleyen antrenör, "Basın Demba Ba ile ilgili bir soru sormuştu ve o sırada Fenerbahçe maçı oynanmamıştı. Ben böyle bir şeyin etik olmadığını söylemedim, bu zamana kadar teknik direktörlükte bilerek kart görmelerini söylemediğimi söyledim. Akşam Fenerbahçe maçıyla ilgili konuşuyormuşum gibi algı yaratıldı. Hiçbir takım ve hiçbir oyuncu ile ilgili bir açıklamam olmadı. Oyuncular sahada olsun, güzel futbol olsun. Sanki ben Vedat'ın kartıyla ilgili konuşuyormuşum gibi bir algı oluştu, ben konuştuğumda 2 saat vardı Fenerbahçe'nin maçının başlamasına" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • cet 4 yıl önce Şikayet Et
    madem etik değil peki sen neden milan maçında ikinci sariyi bilerek gördün? o zaman acikca soylemistin bilerek gordumt diye. sistemde acik varsa futbolcular kullanır suçlu olan bu açığı veren tffdir.
    Cevapla
  • alp-eren 4 yıl önce Şikayet Et
    futbolcu için demiyor zaten, teknik direktör olarak ben istemem o dediğin macta 26 yaşın da futbolcu aradan yıllar geçmiş ve gelmiş 40 yaşına düşünce değişmez mi. kesinlikle TFF sistemde açık bırakmamalı ama bu TFF ile futbol biter ülkemiz de.
    Cevapla