Beşiktaş'ın rakibi belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalan Beşiktaş'ın rakibi belli oldu.

GİRİŞ 24.02.2017 15:16 GÜNCELLEME 24.02.2017 17:37
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın rakibi Osmanlıspor'u eleyen Olympiakos oldu. İlk maç 9 Mart'ta Yunanistan'da oynanacak, maç 23:05'te başlayacak. İkinci maç ise 16 Mart'ta İstanbul'da oynanacak ve 21:00'da başlayacak.

İŞTE EŞLEŞMELER:

Celta Vigo - Krasnodar
APOEL Nicosia - Anderlecht
Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach
Lyon - Roma
Rostov - Manchester United
Olympiakos - Beşiktaş
Gent - Genk
Kopenhag - Ajax

MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?

Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 9 Mart'ta, rövanşları ise 16 Mart'ta yapılacak. Çeyrek finallerin 13 ve 20 Nisan, yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi'nin final maçı ise 24 Mayıs'ta İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak.

YORUMLAR 71
  • E.A 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip takımlar çok iyi savunma yaptıkları için size bir gol atarlarsa üzerine yatabilecek şekilde savunma yapma becerisine sahipler Beşiktaş'ın üzerinde çalışacağı ilk konu Olimpiyakus'un savunmasını bertaraf edecek oyun taktikleri geliştirmek. Rakip geçekten de kolay bir rakip değil rakibin Şampiyonlar Ligi tecrübesi de var abartmıyorum. Bu takım Beşiktaş için en az bir Barselona ve Realmadrit kadar tehlikeli bir takım Beşiktaş yönetimini sevindiren bazı capsler yapılmış fakat Olimpiyakos takımı o kadar çantada keklik bir takım değil.
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Takdir-i İlahi. Osmanlı'yı eleyince kibirlenip küstahça yazılar yazmışlardı. Hiçbirşey tesadüf olamaz; bu eşleşmede de bir hikmet var.
    Cevapla
  • Haso 7 yıl önce Şikayet Et
    Istanbulda bogacagiz bu cavurlari
    Cevapla
  • gsli iso 7 yıl önce Şikayet Et
    ilk maçta beraberlik alsa... vodofone arenayı düşünemiyorum.. beşiktaşım oleyyy
    Cevapla
  • bayburtlu 7 yıl önce Şikayet Et
    devletin yaptıgı statttaaaa devlete fenerliler küfür etmediler fener forması giyipde vatanı satan fenerli futbolcu yokdu son maçda 2şanpiyonluk kaçıran drüst takım nasıl oluyorda hem ftocü hemde terörist oluyoo bende bunu anlamadım baaaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle