Alman hocadan Türk futboluna öneri

Hoffenheim Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Alman hocadan Türk futboluna öneri
Alman hocadan Türk futboluna öneri
GİRİŞ 03.11.2017 00:14 GÜNCELLEME 03.11.2017 00:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türk futbolunu değerlendirmesi istenen Nagelsmann, "Türk futbolu kendine güvenmeye devam edebilir, ama en önemlisi altyapıya doğru yatırımlar yapmak. Bizim da başarımızın sırrı altyapı. Bunu yapmadığınız sürece, başarılı olmanın yolu yok" değerlendirmesini yaptı.

Türkiye'de çalışmak isteyip istemeyeceği sorulan genç teknik adam, "Yakın gelecekten beklentim 2 maçı kazanıp, gruptan çıkmak. Şu anda Hoffenheim teknik direktörüyüm ve düşündüğüm şey bu" diye konuştu.

YORUMLAR 9
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avci her iki mactada size. Ikramda bulundu sizin acidan durum cok iyi bizim acimizdan cok vahim
    Cevapla
  • galatasarayli 6 yıl önce Şikayet Et
    vahım tabı sen turk futbolunu basaksehırden ıbaretmı sanıosum mıllı takımına bak bı ne yapabışmıs turk takımlarına bak nerdeyse yabancı anc konusun bole alt yapıya yatırım yapmadıkız ıcın yaslılk topluluyız nerdeyse butnçun yabanco oyuncular 30 un ustunde
    Cevapla
  • tufan 6 yıl önce Şikayet Et
    Elin adamı bize teşhis koyuyor da biz hala yabancı serbestliğinde ısrar ediyoruz. Cahiller bilmiyor ki türk sporunda altyapının gelişmesine en büyük engel yabancı serbestliği. Amatör kümelerde bile yabancılar oynuyor. Bi delikanlı da çıkıp demiyor ki ihanet bu diye. Derdiniz yıllar sonra tufan haklıymış diye.
    Cevapla
  • Ecdad 6 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı serbestliğin tarihi 2-3 sene. Önce serbest değildi. Bizde profesyonel idare yok.mesele bu...yabancı falan daha dünkü hıkaye
    Cevapla
  • UHENKM 6 yıl önce Şikayet Et
    millete cehalet dersi vereceğine almanyada yabancı sınırı var mı bi araştır da gör. bir insanın cahil olmaktan daha kötüsü cahil olduğunun farkında bile olmamasıdır.
    Cevapla
  • MHRRM_AVCI 6 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşma sen bu isi Aziz yildirimdan daha mi iyi biliyon sanki basari altyapiyla falan olmaz tamam mi avrupanin emekli yildizlariyla olacak 5 sene sonra naip olursa ronaldoyuda alalim da o zaman gorun bizi van persie ile yakaladigimiz basariyi bakin nasil tekrarliyoruz.. seni uleka sey
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Adama sorulan soruya bak ya:)))
    Cevapla
  • Babakartal44 6 yıl önce Şikayet Et
    Avcıya akıl ver blader
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle