Özkahya'ya büyük tepki! 'İsrail'den bile görüldü'

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Steaua Bükreş-Hapoel Beer Sheva maçında yaptığı hatayla Romanya gündemine oturan Halis Özkahya'ya tepkiler devam ediyor.

GİRİŞ 04.11.2017 11:59 GÜNCELLEME 04.11.2017 12:52
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Steaua Bükreş-Hapoel Beer Sheva maçında, topu çizgide elle kesen oyuncuyu görmeyen Halis Özkahya, büyük bir hataya imza attı ve Romanya'da en çok konuşulan konular arasına girdi. 

52. dakikada pozisyonda şutu çekerek topu kaleye doğru gönderen isim olan Constantin Budescu "Açık bir penaltımız verilmedi. Pozisyona yakın üç hakem vardı. Herkesin gördüğünü onlar nasıl göremedi!" dedi.

'Böyle bir hakem hatası görmedim'

Steau Bükreş Sportif Direktörü Mihai Stoica "Bugüne kadar böyle bir hakem hatası görmedim. İlave yardımcı hakemler ne işe yarar? Bu inanılmaz. Kaybedilen puanlar, kaybedilen paralar, yazık. Biz saha kenarından gördük, onlar orada göremediler" diye konuştu.

'Elle oynama İsrail'den bile görüldü'

Rumen basını da pozisyonun açık bir penaltı olduğu konusunda birleşti. Beyaz nokta gösterilmiş olsa, oyuncunun da kırmızı kartla oyundan atılmış olacağına dikkat çekildi. Fanatik.ro internet sitesinde başlığa çıkılan 'Elle oynama İsrail'den bile görüldü' ifadesi dikkat çekti.

'Bizde olsa bütün sene konuşulurdu'

Romanya Profesyonel Ligi eski başkanı Dumitru Dragomir de konuyla ilgili konuştu, "Bu karar bizim ligimizde verilmiş olsaydı çok tartışma ve yorumu beraberinde getirir, bütün sene konuşulurdu. Tüm hakemler hatalıydı, en azından bir tanesinin görmesi gerekirdi" değerlendirmesini yaptı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 12
  • Selçuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Utanmalılar, ülke için yüz karası durum.
    Cevapla
  • erman 6 yıl önce Şikayet Et
    normal yani burada da göremiyorlar.
    Cevapla
  • viva TC 6 yıl önce Şikayet Et
    ağlama romanya siz bir kere mağdur oldunuz biz lig de her maç mağdur oluyoruz bunlarlan
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    adamın sırtında kı ısme bak ELO dıyor
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Orta hakem arkada görmedi.. peki kalenin yanında topa bakan ve orta hakemi uyarmaya hakem ne iş yapar.. Orada geziyor mu? Ayıp ya.. yüz karaları..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle