Rudi Garcia: Mucizeden bahsedemeyiz!

UEFA Avrupa Ligi’nde Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Marsilya'da teknik direktör Rudi Garcia maç sonu açıklamalarda bulundu.

Rudi Garcia: Mucizeden bahsedemeyiz!
Rudi Garcia: Mucizeden bahsedemeyiz!
GİRİŞ 24.11.2017 00:56 GÜNCELLEME 24.11.2017 01:01

Son dakika gölüyle beraberliği yakalayan Marsilya Teknik Direktörü Rudi Garcia ise son dakika gelen gol için bir mucizeden bahsedilemeyeceğini söyledi. Bir gazetecinin ‘Maç sonucu için mucizeden bahsedebilir miyiz’ sorusu üzerine açıklama yapan Garcia, ‘’Hayır. Mucize tesadüfen gerçekleşir. Biz ise maçta pozisyonlar bulduk. Oyuna giren oyuncularımızın hızını gördük. Njie’nin topu oraya kadar getirdiğini gördük ve savunmaya çarpmasıyla da golü bulduk’’ dedi.  

"YA KAZANACAĞIZ, YA KAZANACAĞIZ"

Oynadıkları grupta Salzburg’un lider olduğunu ve bir sonraki maça rahat çıkacaklarının hatırlatılarak bu rahatlığın kendilerinde de olup olmadığı sorulan Garcia, şöyle dedi:

‘’Çok zor bir maçı atlattık. Beraberlik hayati önem taşıyordu. Her şeyi değiştirdi. Salzburg maçında ya kazanacağız ya kazanacağız. Salzburg’unda hazırlıklı geleceğini düşünüyorum. Vitoria Guimaraes de Konya maçında her şeylerini ortaya koyacaktır.’’