Buraya kadarmış! Kazandık ama olmadı

UEFA Avrupa Ligi'nde Başakşehir sahasında Braga'yı 2-1 mağlup etmesine rağmen, Ludogorets'in 1 puan gerisinde kalarak Avrupa'ya veda etti.

Buraya kadarmış! Kazandık ama olmadı
Buraya kadarmış! Kazandık ama olmadı
GİRİŞ 07.12.2017 22:51 GÜNCELLEME 07.12.2017 23:08
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda temsilcimiz Medipol Başakşehir, taraftarı önünde gruptan çıkmayı garantileyen Braga'yı konuk etti. Temsilcimiz Medipol Başakşehir, 90 dakika sonunda Braga'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Medipol Başakşehir, galibiyete rağmen Ludogorets, Hoffenheim deplasmanından puanla döndüğü için UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Medipol Başakşehir'e rakibi karşısında galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Edin Visca ve 77. dakikada penaltıdan Emre Belözoğlu kaydetti. Braga'nın mücadeledeki tek golünü 55. dakikada Raul Silva attı.

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir grupta puanını 8'e çıkarırken grubu 3. sırada tamamladı. Braga 10 puanla lider olarak üst tura çıktı.

ALMANYA'DAN BEKLEDİĞİMİZ SONUÇ GELMEDİ!

Grubun lider maçında Ludogorets, deplasmanda Hoffenheim ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda grupta iddiası bulunmayan Hoffenheim ile Ludogorets sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Ludogorets puanını 9 yaptı ve ikinci olarak üst tura yükseldi.

Hoffenheim'ın tek golünü 25. dakikada Philipp Ochs atarken, konuk ekibin tek golünü 62. dakikada Wanderson attı. 85. dakikada Ludogorets'te Claudiu Keserü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

YORUMLAR 21
  • Droğba 6 yıl önce Şikayet Et
    Her maçta yaptığınız gibi yalandan kendini yere atıp penaltı kazanan takım haline geldiniz,önceden sempatim vardı ama,dürüst futbol oynamıyorsunuz,yerli yabancı farketmez rakiplerinizin hakkını yemeyeceksiniz.
    Cevapla
  • yaziklar 6 yıl önce Şikayet Et
    olsun size hala utanmadan konusuyorlar,neden gruptan cikamadiginizi cumle alem biliyor
    Cevapla
  • pasalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan Başakşehir acısı daha dinmemiş bazı külüplerimizde
    Cevapla
  • Hasan41 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu avcıyı milli takımdan kovdunuz adam intikamını böyle federasyona zarar vererek alıyor ülke puanını bilerek düşürüyor amacı zarar vermek
    Cevapla
  • Laflar 6 yıl önce Şikayet Et
    O hocanız kendini 3büyükler gibi görüp Avrupa kupasına yedek takımla çıkmasaydı çıkardınız bu gruptan olan ülke puanına oldu ne sanıyorsunuz kendinizi herkes haddini bilsin ligde görürüm sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle