Çalhanoğlu Milan'ı kabustan uyandırdı!

UEFA Avrupa Ligi F Grubu 5. hafta karşılaşmasında Milan, 2-1 geriye düştüğü maçta Dudelange'yi 5-2 mağlup etti.

Çalhanoğlu Milan'ı kabustan uyandırdı!
Çalhanoğlu Milan'ı kabustan uyandırdı!
GİRİŞ 29.11.2018 22:55 GÜNCELLEME 29.11.2018 23:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde F Grubu 5. hafta karşılaşması Giuseppe Meazza'da oynandı ve Milan maçtan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı.

 

 

Milan 21. dakikada Cutrone ile öne geçerken, Dudelange 39. dakikada Stolz ve 49. dakikada Turpel ile İtalya'da bir anda soğuk duş etkisi yarattı. Milan'da bu dakikadan sonra teknik direktör Gattuso 52. dakikada yıldızı Suso'yu oyuna sürdü ve galibiyet geldi. Milan 66. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun şutuna ayak sokan Stelvio'nun kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı, 70. dakikada milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle üstünlüğü ele geçirdi. 78. dakikada Schnell'in kendi kalesine, 81. dakikada da Borini'nin attığı goller maçtaki skoru belirledi: 5-2.

Bu sonucun ardından Milan grupta puanını 10 yaptı ve Betis'in ardından 2. sırada yer aldı. Lüksemburg temsilcisi Dudelange ise 5 maç sonunda puansız olarak grubun dibinde kaldı.

 

 

Grubun son haftasında Milan deplasmanda Olympiakos ile karşılaşacak ve 2 farklı yenilgi almaması durumunda gruptan çıkacak. Dudelange ise son haftada evinde gruptan çıkmayı garantileyen Betis'i konuk edecek.

YORUMLAR 1
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Lüksemburg ligi bizden iyi galiba gol atabildiklerine göre
    Cevapla