Başakşehir - Roma maçında utandıran olay!

Başakşehir - Roma maçında tribünden atılan bir maddenin Lorenzo Pellegrini'ye isabet etmesinin ardından hakem maçı durdurdu.

Başakşehir - Roma maçında utandıran olay!
Başakşehir - Roma maçında utandıran olay!
GİRİŞ 28.11.2019 22:13 GÜNCELLEME 29.11.2019 08:48
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Başakşehir maçında tribünden atılan bir yabancı madde Lorenzo Pellegrini'ye isabet etti ve İtalyan oyuncunun alnında kanama meydana geldi.

Maçın hakemi Ovidiu Hațegan talihsiz olayın ardından kenara gelerek, anons yapılmasını istedi. Karşılaşmanın 5-10 dakika durdurulduğu açıklandı ve UEFA tarafından hazırlanan ırkçılığa karşı anons yapıldı.

Alnına bandaj yapılan Lorenzo Pellegrini tekrar oyuna döndü ve karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

İKİ KİŞİ YAKALANDI

Medipol Başakşehir-Roma karşılaşmasında İtalyan ekibinde forma giyen Lorenzo Pellegrini'nin başına isabet eden yabancı maddeden dolayı, ekipler iki kişiyi yakalayarak adli işlem uyguladı.

UEFA Avrupa Ligi’nde Başakşehir-Roma müsabakasında tribünden atılan bir yabancı madde İtalyan ekibi futbolcusu Lorenzo Pellegrini'ye isabet etti. Daha sonra maçın hakemi Ovidiu Alin Haegan, 55. dakikada kenara geldi ve anons yapılmasını istedi. Karşılaşmanın 5-10 dakika durdurulduğu açıklandı ve UEFA tarafından hazırlanan ırkçılığa karşı anons yapıldı. Başından hafif yaralanan Pellegrini tedavisinin ardından oyuna geri döndü. Olay ilişkin çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, stadyumun Güneybatı üst kısmından yabancı maddeyi attığı tespit edilen Y.Y. (37) ve M.A. (32) isimli şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan incelemede Y.Y.’nin kasten yaralama ve parada sahtecilik suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheli şahıslar hakkında 6222 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem uygulandı.



 

 

YORUMLAR 16
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun çözümü; kulübe gelecek olan maddi cezayı, yabancı maddeyi atan personele rucu ettirmektir. Bak bakalım bi daha kimse yabancı madde atıyor mu.
    Cevapla
  • Ülkeci 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainliğinin adı yok. Adı bu şu, ülkeye zarar veren he rşey vatan hainliğidir. Yazıklar olsun. Allah ıslah etsin bunları.
    Cevapla
  • Battal44 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam gelmis 37 yasina,, ugrastigi islere bak be
    Cevapla
  • abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    aah güzel ülkem! hainlerin hiç bitmeyecek...
    Cevapla
  • adsız sofi 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen.böyle yapanlar ülkesini bir damla düşünmeyenler.
    Cevapla
  • ciga de gala 4 yıl önce Şikayet Et
    5 senelik klübün fanatiğine bak ne komik adamlar ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle