Bratislava hocası ile Avcı arasında gerilim!

Beşiktaş ile Slovan Bratislava arasında oynanan maçın bitiminde Abdullah Avcı ile Jan Kozak arasında bir tartışma yaşandı.

Bratislava hocası ile Avcı arasında gerilim!
Bratislava hocası ile Avcı arasında gerilim!
GİRİŞ 29.11.2019 00:04 GÜNCELLEME 29.11.2019 00:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 5. maçında Beşiktaş'a 2-1 yenilen Slovan Bratislava'nın teknik direktörü Jan Kozak, mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

 

 

Kozak, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bizim için hayal kırıklığı oldu. Puan kaybettik." dedi.

İlk yarıda iyi oynadıklarını belirten Kozak, "İkinci yarıda çok pozisyon oldu. Sonuçta kaybettik. Üzgünüz. Taraftarlar maçın atmosferini çok değiştirdi. Baskı oluşturdu ama bizim de yapabileceğimiz şeyler vardı. Futboldan anlayan benim ne demek istediğimi anlar. Başka faktörler vardı." ifadelerini kullandı.

 

 

İki takım arasında yaşanan arbede konusunda Abdullah Avcı'nın kendisine sarf ettiği sözlerle ilgili soru sorulması gerektiği ifadeleri üzerine Kozak, "Görüntülere bakılırsa Abdullah Avcı'nın hareketini görebilirler. Ben fazla yorum yapmak istemiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

AVCI: "NE SÖYLEDİĞİNİ KENDİSİ İFADE ETSİN"

Maç sonu soyunma odası koridorunda yaşanan tartışmayla ilgili Abdullah Avcı ise şunları söyledi: "Bratislava'nın hocasına ben bir şey söylemedim, ne söylediğini kendisi ifade etsin." yanıtını verdi.

YORUMLAR 1
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine diyorum " biz Avrupada futbol oynamak zorunda değiliz!". Biz kendi federasyonumuzu kurmalıyız. Türk devletleri ve orta doğu devletleri bize yeter. Kendi kendimizi kalkındırmak zorundayız. Ahlaksız futbolcuları zorla örnek almak zorunda değiliz. Neymiş felan filan yıldız? Allah cc aşkına kendimize gelelim. Biz yıldız diye Peygamber Efendimizin sav Arkadaşlarına deriz. Futbol bir ticaret şirketi haline geldi. Bir prof veya ordinaryüs bile futbolcu kadar para alamıyorsa bu işte durumlar vahim. Bence ata sporlarına para , değer artmalı.
    Cevapla