Okan Buruk: Galatasaray ile UEFA'yı kazandığımızda...

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'nde 2-1 kazanılan ve son 32 biletini getiren M.Gladbach galibiyeti sonrası konuştu.

Okan Buruk: Galatasaray ile UEFA'yı kazandığımızda...
Okan Buruk: Galatasaray ile UEFA'yı kazandığımızda...
GİRİŞ 13.12.2019 01:57 GÜNCELLEME 13.12.2019 01:58
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Borussia Mönchengladbach'ı Almanya'da 2-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 takım arasına kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

 

 

Okan Buruk, "Öncelikle Türkiye'ye armağan olsun bu galibiyet. Gerçekten önemli bir şey. Böyle bir takım başarısına ihtiyaç vardı. Aileme de hediye ediyorum. Onlar bana en başta inananlar. Önemli galibiyet." diyerek sözlerine başladı.

"OYUN DÜZENİNDE KALALIM DEDİK, BAŞARDIK"

 

 

"Maçın her zaman içinde olacağız dedik. Skordan bağımsız bu maçta konsantrasyonumuzu hiç bozmayacağız diyerek girdik oyuna." sözleriyle konuşmasını sürdüren Okan Buruk, "Çok panik yapmadan, oyunu tutabilmek ve ortak olmaktı hedef. Bir duran top, bir şey olur mutlaka, oyun düzeninde kalalım dedik. Başardık da. Çok pozisyona girdik aslında 2. yarıda. Rakibimizin de girdiği pozisyonlar vardı. Kadro olarak da iyi bir takım Gladbach. 3 gün önce Bayern Münih'i burada yendiler, bu galibiyet bizi daha da çok sevindirdi. Her maça çok önem verdik, her maça elimizdeki en iyi 11 ile çıktık. Şubat'tan sonra Avrupa'da olmak Türkiye için çok önemli.  Şimdi buradan sonra inşallah hem ligde hem de kupada burada devam edebiliriz yolumuza." ifadelerini kullandı.

"G.SARAY İLE UEFA'YA DA SON DAKİKADA GİTTİK"

Son dakikada gelen golü değerlendiren Okan Buruk, "Galatasaray ile UEFA'yı kazandığımızda da son dakikada Milan'a attığımız gol ile içeride kalmıştık. Yine son dakika golüyle Şubat ayına heyecanı taşıdık. Kura da önemli. Şubat ayında Avrupa'da olmak, bir Türk takımı için çok önemli. Futbolcu olarak bu başarıları kazandım, inşallah teknik adam olarak da olurum. Tabii ki hemen hedef UEFA Kupası'nı kazanmak demek zor ama bu turları geçmek için elimizden geleni yapacağız." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

YORUMLAR 33
  • Elbyli58 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah çeyrek yarı finaller görürsünüz
    Cevapla
  • iskender temel 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun ...
    Cevapla
  • gssss 4 yıl önce Şikayet Et
    vefalı ol gs den bahset.
    Cevapla
  • VATAN 4 yıl önce Şikayet Et
    vefalı ol gs de
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Neyinden bahsetsin ya. Geçen yıl nasıl şikeyle şampiyonluğu ellerinden çaldığınızı mı
    Cevapla
  • CNKMR 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Okan. Yorumlar tamamen fanatiklik kokuyor. Sanki bir tek GS Avrupaya katılmış. Madem haketmeden gitti. Diğerlerine ne oluyor o zaman? Trabzon mu başarılı Beşiktaş mı? Tüm bunlar Türk futbolunun kulüp bazında sallantıda ve istikrarsız olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle