Adana

Korkunç olay! Küçük çocuk evden koşarak çıkıp...

13:00 21 Ocak 2019 4 Yorum Var
Korkunç olay! Küçük çocuk evden koşarak çıkıp...

Adana'da Yusuf Aziz Avcı, tartıştığı eşi Leyla Avcı'yı kalbinden ve boğazından bıçaklayarak öldürdü.



Olay, bugün sabah saatlerinde Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında uzun süredir geçimsizlik bulunan 6 çocuk sahibi Yusuf Aziz Avcı ve Leyla Avcı çifti arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yusuf Aziz Avcı, mutfaktan aldığı bıçakla eşini kalbinden ve boğazından bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Leyla Avcı, olay yerinde yaşamını yitirdi. Bu sırada olaya şahit olan çocukları 13 yaşındaki A.V., koşarak komşularına gidip, haber verdi. İhbar üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Leyla Avcı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Avcı'nın komşuları, acı haberi alınca sokak başında ağlayarak gözyaşı döktü.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan, Adana Hipodromu'nda çalıştığı belirtilen Yusuf Aziz Avcı'yı yakalamak için çalışma başlattı. 

Leyla Avcı'nın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Adana ülke olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ENS 5 yıl önce Şikayet Et
    Erkek Salih kadın Saliha değilse bu yaşananlar devam eder....
    Cevapla
  • memmet 5 yıl önce Şikayet Et
    ne alakası var bu anlık öfke nöbeti ile olur. her müslüman olmayan bunu mu yapıyor bu fıtrata aykırı bir durum ve aklın anlık gitmesi ile olur
    İlk beğenen sen ol
  • erh 5 yıl önce Şikayet Et
    çocuklara üzüldüm.
    Cevapla
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhtarlar iş yapsın iş! Gezsin baksın mahalleli ne durumda neler oluyor. Yol yordam öğretsin. Camilere ve sohbetlere teşvik edilsin. Kuran okunsun ve türkçe okunsun. Kaymakamına Valisine kadar halk ile iç içe olunsun. Belediye Başkanı koltuğu çürütmesin. İnsanlar ne kadar diyalogda ve iç içe olursa o kadar güzel olur.
    Cevapla
  • HKN 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazik, cok yazik. Allah rahmet eylesin, ama beni üzen ve korkutan olay, bu asaletli milletimi ne hale düsürmüsler. Bitsin artik sü cinayetler, kadin erkek cocuk fark etmez. Biz millet olarak biraz daha sabirli olmamiz gerekiyor. Sahsen Kadin konusmaya basladimi, al ceketini cik disari, bir iki saat gez geri gel, sinirler yatismis olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.