Elazığ

Köpekler saldırdı, burnunu ve bacağını parçaladı

08:31 11 Şubat 2019 15 Yorum Var
Köpekler saldırdı, burnunu ve bacağını parçaladı

Elazığ’da bir köyde 3 köpeğin saldırısına uğrayıp burnu ve bacağı parçalanan Mehmet Yıldırım, tedavi altına alındı

Olay, Kovancılar ilçesine bağlı Çelebi köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah namazından hayvanları yemlemek için dışarı çıkan 35 yaşındaki Mehmet Yıldırım, 3 köpeğin saldırısına uğradı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Bir süre mücadele eden Yıldırım, burnundan, bacağından ve göğsünden aldığı yara sonucu yere yıkıldı. Bu esnada seslere kalkan Yıldırım’ın annesi Sıdıka Yıldırım, bağırarak köpekleri uzaklaştırdı. Yıldırım, ambulansla Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Sabah kalktığında kapının önünde köpekleri gördüğünü belirten Mehmet Yıldırım, “Köpekleri görünce dedim bunları kovalayayım da anneme saldırmasın. Daha kovalamadan bana saldırdılar. Birisi önce geldi göğsüme atladı o sırada mücadele verdim.

''VURDUM AMA BIRAKMADILAR''

Diğeri sağ ayağıma saldırdı. Diğer dişi köpekte burnuma saldırdı. O sırada beni götürüp getirdiler. Annem gelince kaçtılar. Mücadele fırsatı vermediler" dedi. 

Yumruk atmasına rağmen köpeklerden kurtulamadığını aktaran Yıldırım, "Büyük köpekler olduğu için fırsat vermediler. Köpekler sahipsiz değildi başka köylerden gelen köpekler. Çünkü büyük köpeklerdi.

Yumruklar vurdum ama bırakmadılar. Daha sonunda ben kendim pes ettim. Annem gelince bağırdı, ondan sonra saldılar” şeklinde konuştu. 

 

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Yolda pitbul ve benzeri köpekler gezdirip çocukları, bayanları ürkütenleri engellemeliler
    Cevapla
  • kelem 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlar aç perişan; elbetteki saldıracaklar !
    Cevapla
  • LEVENT 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim dünyada böyle bir şey yok. Her yerde sokak köpekleri itlaf edilir. Devlet toplayıp öldürmek zorunda. Evcil hayvan beslenmesine kural getirilir. Köpek sahibi kimliği olur köpeğini sokağa atamaz. ceza verirsin.
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeter hakikaten herkeste yetki var ama kimsede sorumluluk yok. Başı boş köpekler toplansın yetkililer işini yapsın artık.
    Cevapla
  • sami 5 yıl önce Şikayet Et
    bu köpekler bir avuç sözde hayvan severlerin eseri, insan parçalansada önemli değil köpeklere kimse dokunmasın,tam bir rezalet ,ülkeme üzülüyorum, sahipsiz bir tek köpek olmamalı,sahipli köpeklerden sahipleri sorumlu olmalı,mutlak ağızlık takılmalı,pitbul vb vahşi köpekler yasaklanmalı,bu köpekleri besleyenlere ağır ceza verilmeli,önlem alınmazsa daha böyle çok haberler duyarız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.