Şırnak

Kadın terörist PKK'daki iğrenç olayı tek tek anlattı...

08:11 21 Mart 2019 4 Yorum Var
Kadın terörist PKK'daki iğrenç olayı tek tek anlattı...

Terör örgütü PKK'dan kaçıp, Şırnak Silopi'de emniyet güçlerine teslim olan 'Hedar' kod adlı kadın terörist, ifadesinde, örgütün gerçek yüzünü anlattı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, 'Hedar' kod adlı kadın terörist, örgütten kaçarak Şırnak Silopi'de güvenlik güçlerine teslim oldu. Terörist, ifadesinde, ailesinin en küçük çocuğu olduğunu, babası tarafından sürekli dövüldüğünü belirtti.

Terör örgütüne üye, aynı köyde yaşayan bir arkadaşının, örgüte katılıp dağa çıkarsa tüm bu eziyetlerden kurtulacağını, örgütün çocuklar ve kadınlara iyi davrandığını söylediğini aktaran, 'Hedar' kod adlı terörist, bu sözler üzerine 12 yaşındayken örgüte katıldığını, ama bir süre sonra örgütün gerçek yüzünü gördüğünü ifade etti.

'Hedar' kod adlı terörist, çatışmalarda tecrübe kazanmaları bahanesiyle örgüte yeni katılan çocuk yaştaki teröristlerin ön saflarda çatışmalara gönderildiğini, çocuk ve kadınların kötü muameleye maruz kaldıklarını belirtti.

En son kaldığı kampta bir örgüt mensubu ile yaşadığı ilişki sonrası hamile kaldığını, bu nedenle örgüt üyelerinin kendisini dışladığını ifade eden kadın terörist, kaldıkları kampta doğum yaptığını, henüz 2 aylıkken bebeğin alındığını, kendisinin de infaz edileceğini öğrendiğini ve bunun üzerine örgütten kaçtığını belirtti.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • turan eller 5 yıl önce Şikayet Et
    namus abidesi bunlar...namuslarını pkk ya peşkeş çeken adiler....hadi vatana olan namus borcunuzda sınıfta kaldınız peki kızlarınızın damı namusuna sahip çıkamıyorsunuz...onlar için demi çatışıp ölecek şerefiniz yok..pkk namusunuzu geleceğinizi çocuklarınızı gasp ederken neden sesiziz çıkmıyo...ölmektenmi korkuyorsunuz.....hepsini geçtim birde bu hainlere oy veriyorsunuz...yazıklar olsun vatan haini işbirlikçiler..ALLAH MÜSLÜMANA TÜRKÜM DİYENE YAR OLSUN...TURAN ELLER VAR OLSUN..VATAN HAİNLERİ KAHR OLSUN..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ali haydar yemez 5 yıl önce Şikayet Et
    ölüm korkusu teslim olmasının nedeni burada umduğunu bulamaz biraz soluklansın yine dağa çıkacak sonunda en iyisi ölü olanıdır bunların.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • burhan 5 yıl önce Şikayet Et
    haaainnnnn, asın bu iti
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hainlikte sınır tanımaz. Artık şunları beslemeyi bırakalım önce sorgu sonra infaz edelim yeter artık. O kadar olay oldu Hala terör partisi bazı bölgelerde en çok oyu alıyor. Bunların kanı bozuk.Hırsız, dinsiz, vicdansız, merhametsiz hainler Acımayalım acınacak hale düşmeyelim.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ÜÇ HİİLAL. 5 yıl önce Şikayet Et
    BAŞKA pişmanmıymış? inanmayın, gebereceğini anlayınca teslim olmuştur.Fırsatını bulsa aynı pisligi yine yapacaktır.
    Cevapla
  • mehmet kaçar 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum teslim almayacaksın bunları direk infaz edeceksin
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.