Çorum

Üstündeki montunu depremzedelere gönderdi

09:31 26 Ocak 2020 7 Yorum Var
Üstündeki montunu depremzedelere gönderdi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Elazığ’daki depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.

Sungurlu Belediyesi’ne gelen bir kişi dondurucu soğuğa rağmen “Elazığ’daki depremzedelerin daha çok ihtiyacı var” diyerek üzerindeki montu bağışladı. Sungurlu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Murat Karaman, Mehmet Ayçiçek isimli şahsın sabah saatlerinde belediye geldiğini belirterek, “Belediyemiz tarafından Elazığ için yardım kampanyası başlatıldığını duymuş. Nasıl yardım yapabilirim? diye sordu. Bende kışlık kıyafet, battaniye, katalitik soba, ısınma gereçleri ve kuru gıda yardımı yapabileceğini söyledi. Bunun üzerine amca üzerindeki montu çıkardı. Amca dışarısı soğuk montunu al dememize rağmen “Elazığ’daki insanların yardıma bizden daha çok ihtiyacı var diyerek montunu bıraktı. ben şimdi evime gidip ısınacağım ama onlar soğukta kalacak” dedi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Muzaffer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu İçten Duygu Dolu Yardımlaşmayı Candan Kutluyorum Allah Razı olsun
    Cevapla
  • türkoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Dün Elazığ da çadır kurulan yerdeydik ihtiyacı olan halk çok az... yandaki lüks apartmanında kalmayıp çadırda kalıyor sırf yardımlardan yararlansın diye...Genelde yıkımlar köylerde ...köylerde de yıkılan evlerin hemen hemen hepsi boş virane terkedilmiş evlerden oluşuyor... vatandaş iyi niyetli şekilde yardım ediyor ama yüzde 90 ı kesinlikle suistimal.. ALLAH BİR DAHA ACI YAŞATMASIN
    Cevapla
  • Kuzu 4 yıl önce Şikayet Et
    Şow yapmanın bir anlamı yok. Deprem bölgesine tırlar dolusu elbiseler gidiyor. Deprem felaketini şova dönüştürenler var maalesef.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun senden ve seni gibi hayirseverlerden dayıcım
    Cevapla
  • Bolu 14 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık şimdilik ölmemiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.