Seda Sayan'a yılan şoku

Ünlü sanatçı Seda Sayan ve erkek arkadaşı Erkan Çelik, yılan şoku yaşadı. Pazar günü Etiler'de gezen ikilin otomobilinden yılan çıktı. Erkan Çelik araçtan çıkan yılanın fotoğraf ve görüntüsünü twitter hesabından takipçileri ile paylaştı.

Seda Sayan'a yılan şoku
Seda Sayan'a yılan şoku
GİRİŞ 21.05.2013 10:44 GÜNCELLEME 21.05.2013 10:44

Ünlü sanatçı Seda Sayan ve erkek arkadaşı Erkan Çelik'in pazar gezmesi yılan şoku ile bitti. Etiler'de yemek yiyen ikili otomobile binmeye hazırlanırken ilginç bir görüntü ile karşılaştı. Otomobilin kapısını açan ünlü çift, yaklaşık 2 metre boyundaki yılanı görünce ne yapacağını şaşırdı. Sanatçı Seda Sayan panikle arabadan uzaklaşırken, Erkan Çelik ise kapıları açık bırakarak yılanın çıkmasını bekledi. Davetsiz misafir, bir süre sonra kendiliğinden arabadan çıkak uzaklaştı.

Çelik, o anlarda yılanın fotoğrafını ve görüntüsünü çekerek twitter hesabından takipçileri ile paylaştı. Çelik takipçileri ile paylaştığı görüntünün altına "Etiler'in göbeğinde yılanın ne işi var? Bir de nasıl girdin arabaya? Arabanını içinden yılan çıktı. Kıvrılmadan bir metre var yuh" diye not düştü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!