Beyazıt Öztürk hakkında şok iddia!

Ünlü televizyoncu Beyazıt Öztürk hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu! Cumali Miçooğulları; 2010'da okuduğu üniversitede etkinliğe katılan Beyaz'ın kendisini dolandırdığını iddia etti.

Beyazıt Öztürk hakkında şok iddia!
Beyazıt Öztürk hakkında şok iddia!
GİRİŞ 01.10.2013 06:54 GÜNCELLEME 01.10.2013 08:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Genç; Beyaz'ın, sorduğu soruyu bileni Amerika'ya gönderme taahhüdünde bulunduğunu, doğru cevabı vermesine rağmen ödülünü alamadığını belirtti.

ÜÇ YILDIR DÖNÜŞ OLMAMIŞ

Miçooğulları, aradan geçen üç yıl içinde ödülüne kavuşamadığı gibi kendisine bir geri dönüş bile yapılmadığını savundu. Video kayıtları da olan olayla ilgili Beyaz'ın kendisini dolandırdığını savunan genç, son çare olarak resmi makamlardan yardım istemek zorunda kaldığını söyledi.

YORUMLAR 2
  • Murat Turk 10 yıl önce Şikayet Et
    meşhurlara güvenme. bunlar söz verir tutmazlar seda sayanın programına katılmıştık canlı yayinda 2-3 kişiye ödül verdiler sözde halı süpürge gibi birşey felan sonra program bitti sütüdyodan herkesi apar topar çıkardılar ödül kazandıgı söylenen kişide dişari cıkarıldı servise bindirildik gönderildik merak ettim bu kişi ödülü nasil alacak ne vakit alacak oradan cıkınca tanmazlar medaya böyle
    Cevapla
  • şenol c 10 yıl önce Şikayet Et
    derdi para koparmak arkadaşın. başka bişey değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar