Büyükburç'un 'saksı değilim ben' açıklaması

Son röportajını TRT Haber'e veren Erol Büyükburç, çok sakin bir adam olduğunu söylemiş ve "Saksı değilim ben" sözü için yorum yapmıştı.

GİRİŞ 12.03.2015 16:07 GÜNCELLEME 12.03.2015 16:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

79 yaşında İstanbul'daki evinde ölü bulunan Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç, TRT Haber ekranlarında yayınlanan kültür sanat programı Parola'nın konuğu olarak son röportajını vermişti.

Erol Büyükburç jüri olduğu bir televizyon programında sunucunun kendisine az söz hakkı vermesi üzerine sinirlenip "Saksı değilim ben. Ben Erol Büyükburç'um. Bana saksı muamelesi yapamazsınız" diye bağırmıştı. Büyükburç'a katıldığı Parola programında uzun süre gündemden düşmeyen canlı yayındaki 'Ben saksı değilim' isyanı da sorulmuştu.

"HAK ARAYIŞIM"

O davranışın aslında bir hak arayışı olduğunu dile getiren Büyükburç gençlere de bir rol model olduğunu söylemişti:

"Öyle de olmalı. Sinik durmak, kendini ezdirmek konusunda ben hassasımdır. Hiçbir genç, hiçbir insan kendini ezdirmesin. Oradaki büyük bir haksızlığın giderilmesi adına yaptığım bir eylemdir. Fakat dikkat edersiniz, içinde ne küfür vardır, ne hakaret eden bir söz vardır. Tamamen edep ve terbiye anlayışıma aykırıdır ama kızgınlık her insanın başına gelebilir."

"HERKESİN BİR KIZGIN ANI VARDIR"

Hayatta her şeyin olasılığı olduğunu ve o olasılıkları bilmek gerektiğini dile getiren Büyükburç, "Bugün ben 'Ben bugüne kadar hiç kimseye, hiçbir şeye kızmadım' diyecek birinin olduğunu zannetmiyorum. Herkesin bir kızgın anı vardır" demişti.

YORUMLAR 2
  • cas 9 yıl önce Şikayet Et
    yürü erol baba
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    kendisi sevdiğim bir sanatçıydı... öyle şimdiki sanatçılar gibi uyuşturucu kullanmak,edep dışı şarkılar söylemek gibi şeyleri olmayan,Türk folklor müziğini,arajman hale getirek gençlere sevdirmeye çalışan,Türkiye de ilk pop ve arajmanın öncülerinden değerli ,şahsiyetli ve onurlu bir sanatçımızdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı