Meltem Cumbul iyice saçmaladı

Oyuncu Meltem Cumbul, evlenmek isteyen gençlere devlet desteğinin önemsiz bir uygulama olduğunu söyleyip kendisinden örnek verdi.

Meltem Cumbul iyice saçmaladı
Meltem Cumbul iyice saçmaladı
GİRİŞ 20.04.2016 11:33 GÜNCELLEME 20.04.2016 11:34
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, devletin gençlere evlenirken destek vermesini öngören "çeyiz" projesinin tanıtım toplantısında "Annelere babalara sesleniyoruz, çocuğunuz doğduğunda bir çeyiz hesabı açtırın, o çeyiz hesabı çocuğunuz için bir kanaviçedir, danteldir, karşılığı aynı zamanda çocuğunuzun da geleceğidir." demişti.

MELTEM CUMBUL GENÇLERE VERİLEN DESTEĞE KARŞI

Oyuncu Meltem Cumbul, bu projeye Twitter'dan tepki gösterdi.

Çeyizin önemsiz bir şey olduğunu söyleyen Meltem Cumbul, annesinin 13 yaşında çeyiz satıp kendisinin vals dersi alması için kullandığını anlattı ve Bakan Ramazanoğlu'na hitaben"anam anladı sen anlamadın" dedi.

YORUMLAR 93
  • m.zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ve benzerleri hangi ülkede yaşıyorlar acaba...sormak lazım...bu kadar milletine yabancı olunmaz ki...
    Cevapla
  • ozkayalar 7 yıl önce Şikayet Et
    bunalıma girdi galiba eski ilgi yok diye.saçmalamış.bunlar gündeme gelebilmek adına hep hükümete saldırıyorlar.buda onlardan biri.
    Cevapla
  • Nunubi 7 yıl önce Şikayet Et
    E televizyon sinemalarda mahrem yerlerini elletip sergileyen haya terbiye şeref namus yolunu takip etmediğini düşündüğümüz insanlar var şimdi biz onlardan edepli söz vatana destek mi bekleriz gündemde kalmak için birilerin kölesi olmuş insanlardan ne bekleriz bazı şeyleri haber etmeye değmez çünkü israf olur israf ise haramdır.
    Cevapla
  • ESİNTİ 7 yıl önce Şikayet Et
    bu aralar tv lerde gözükmüyor. reklama mı ihtiyacı var acaba..? lütfen fazla takip etmeyelim ve onlarda başka işle meşgul olsunlar bu arada onların hayatına karışamayız ama çocuklarımız onları örnek alıyor maalesef. KENDİSİSNDEN BAHSEDECEĞİMİZ GEÇMİŞTE YAŞAMIŞ O KADAR DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ VAR Kİ LÜTFEN ONLARIN DÜNYAYA KATTIKLARINDAN, MERHAMETLERİNDEN, İYİLİKLERİNDEN BAHSEDELİM GÖRECEĞİZ Kİ ÇOCUKLARIMIZ BİZİ DAHA GÜZEL BİR GELECEĞE TAŞIYACAKLAR....
    Cevapla
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Olmasaydın da olurdu bea.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı