Meltem Cumbul'un referandum tweetine takipçilerinden büyük tepki!

Fil ve dizi oyuncusu Meltem Cumbul, anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumda hangi oyu kullanacağını Twitter üzerinden açıkladı

Meltem Cumbul'un referandum tweetine takipçilerinden büyük tepki!
Meltem Cumbul'un referandum tweetine takipçilerinden büyük tepki!
GİRİŞ 26.01.2017 11:30 GÜNCELLEME 26.01.2017 11:30
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), terör örgütleri PKK, CHP ve HDP anayasa değişikliğine engel olmak için var gücüyle çalışıyor.

Güçlü bir Türkiye'nin oluşmasına engel olan ünlülere inat Rıdvan Dilmen, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Murat Boz referandumda 'evet' oyu vereceklerini açıkladı.

Dizi ve film oyuncusu Meltem Cumbul ise Twitter'dan 'aydınlık bir gelecek' istediğini savunarak ‘Hayır' diyeceğini bildirdi.

meltem-cumbul-oy

Takipçileri ise yapmış olduğu paylaşıma tepki gösterdi

melte

YORUMLAR 115
  • 44malatya44 7 yıl önce Şikayet Et
    bu gibileri saygıyı haketmiyor.saygı hakedene verilir.
    Cevapla
  • hata 7 yıl önce Şikayet Et
    saygı duymak lazım.
    Cevapla
  • vatan evladı 7 yıl önce Şikayet Et
    Rahmet li dedem derdi kii.. Cahil ile etme Sohbet sohbeti cana cefadır. Alim il et sohbet sohbeti Zevkü sefadır. Siz varya bu halkın övgü ve zaafları ve sevgileri ile bir yere gelip ondan Sonrada onları HAKİR ve CAHİL gören Zümresiniz Ama Unutmayın kiiii Artık Bu MİLLET gözünü Açtı Hemde Dört Açtıııı.
    Cevapla
  • VATANDAŞ-65 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu kadının geçmişine bakın geleceği de nasıl aydınlık olsun? Böyle gezici ruhlu tiplerden memlekete ne hayır vardır Allah aşkına? Ey ahali böyle tipler HAYIR diyorsa gelin hepimiz EVET diyelim. Aslında aydınlık bir geleceğe ulaşmak için EVET demek şarttır. Geleceğimizi ipotek altına alan HAYIRCILARA hep beraber dik duralım, hep beraber EVET oyunu kullanalım.
    Cevapla
  • cemre 7 yıl önce Şikayet Et
    propaganda sürecinde nasıl evet diyen siyaset spor camiasındna kişiler varsa hayır diyenlerde olacaktır kimsenin hayur demesini istemiyorsak o halde referanduma ne gerek var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı