Tamer Karadağlı: Türkiye'ye kimse zarar veremez

Çocuklar Duymasın dizisiyle herkesi kendine hayran bırakan ve hafızalara kazınan başarılı oyuncu Tamer Karadağlı Türkiye'ye zarar verecek her şeyin karşısında olduğunu belirtti.

Tamer Karadağlı: Türkiye'ye kimse zarar veremez
Tamer Karadağlı: Türkiye'ye kimse zarar veremez
GİRİŞ 18.02.2017 10:24 GÜNCELLEME 18.02.2017 10:24
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı sanattan siyasete merak edilen her şeyi ve ülke gündemini Akşam Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a anlattı.

Tamer Karadağlı, "Güçlü bir ülke olduğumuzdan bize zarar vermek için çok büyük oyunlar oynanıyor. Bu nedenle dış dünyada dostumuz yok" diye konuştu.

"TÜRKİYE'NİN ÇOK GÜÇLÜ BİR ÜLKE OLDUĞUNU DÜNYA DA KABUL EDİYOR"

Ülkemizdeki terör olaylarına karşı başta Avrupa olmak üzere bazı ülkelerin ikircikli bakışını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Ülkemizin terör olaylarından zarar görmesinden dolayı içim kan ağlıyor. Ülkemize zarar verecek her şeyin karşısında yer alırım. Avrupa ve Amerika'nın tutumunu 15 Temmuz'da da gördük. 15 Temmuz darbe girişiminin olacağından Amerika gibi dünyanın en güçlü istihbarat servisine sahip bir ülkenin önceden haberinin olmaması bence mümkün değil. Dış dünyada Türkiye'nin çok dostu yok. Türkiye'nin çok güçlü bir ülke olduğunu bugün dünya da kabul ediyor. Güçlü bir ülke olduğumuz için de bize zarar verecek büyük oyunlar oynanıyor.

"BİZİ ATEŞE ÇEKMEK İSTİYORLAR"

Avrupa'da da terör olayları yaşanıyor ama dış basın özellikle Türkiye'deki olayları büyütüp servis ediyor. Dünyada şu anda en çok kaynayan yer Ortadoğu. Türkiye'yi bu ateşin içine çekmeye çalışan ülkeler var. Türkiye'de o ateşin içine girmemek, toprağımızı korumak için çok büyük çaba sarf ediyor.

"BEN DE BİRÇOK KEZ LİNCE MARUZ KALDIM"

Geçtiğimiz yıllarda Sayın Cumhurbaşkanımızı lider olarak çok beğendiğinizi söylediğinizde sosyal medya üzerinden CHP'liler tarafından hakarete maruz kalmıştınız. Bu tahammülsüzlüğü nasıl yorumladınız?

Hayatım boyunca inandığım şeyleri söyledim. Sayın Cumhurbaşkanının çok etkili ve milyonları peşinden sürükleyen bir lider olduğunu tüm dünya kabul ediyor. Bu gerçeği sadece ben değil, sosyologlar da söylüyor. Bunu dile getirdiğim için bana sosyal medyadan saldırdılar. Saldırılar beni yıldıramaz, her zaman inandığım, doğru bulduğum şeyleri söyleyeceğim.

İnsanlar sosyal medya üzerinden linç edilmeye çalışılıyor. Örneğin Rıdvan Dilmen, Murat Boz gibi isimler referandumda 'Evet' oyunu vereceklerini açıklayınca saldırılara maruz kaldılar…

Sosyal medyada hızlı ve acımasız tepki veriliyor. Bu açıdan tehlikeli bir mecra olmaya başladı. Twitter'da 140 karakterle insanlar birbirine saldırıyor. Düşüncenizi açıklıyorsunuz, karşı taraf size harekete başlıyor. Yıllar önce bir televizyon programında Sayın Kılıçdaroğlu'na, o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı'na yönelik keşke 'Recep Bey' demese, doğru değil' dedim diye hakarete maruz kaldım. Sırf bunu söyledim diye aynı çevreler bana bir sürü küfür etti.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 19
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç güvenmiyorum bu adama,... :-/
    Cevapla
  • VÉNUS HOTTENTOTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Tamer bey uzattigin ip ile kuyuya inilmez "Gezi Park, Sanatçılar ile Röportajlar => izlenimleri, 28 Mayıs’tan Eylül’ 2013- sosyal medya'nin zaferi, bu kadar çok insana ulasamazdi, ve bir grubun pasif bir gösterisi olarak kalabilirdi ve iyiki sosyal medya var, "çapulcu" nedir diye soruluyor kendine, Tamer bey'in cevabi bizler diyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in o günlerde yaptığı açıklamada Gezi olayların faturası 1,4 milyar dolar olduğunu söylemesine karşın, uzmanlar direkt ve dolaylı faturalar dikkatle alındığında çok daha büyük bir maliyetin söz konusu olduğunu ve özellikle makroekonomik göstergeler açısından telafisi yıllar alacak hasarlara neden olduğunu ifade ediyor
    Cevapla
  • VÉNUS HOTTENTOTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Tamer bey, bir sanatçi diyorki bu ülkede sanat'ta özgürlük'te kalmamis, Tayyip Erdogan'dan çok korkuyorum, aman ters gitmeyelim yanlis anlasilmasin derdindeyim, ekmegim'den olmaktan içeri atilmaktan hapise atilmaktan < korkuyorum > diyen kimdi acaba ? Yil 2015
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    delikanli adam helal olsun Tamer abime
    Cevapla
  • Selami 7 yıl önce Şikayet Et
    Valla, bu kişinin dizileri bana ters geliyordu amma, gözünü açmış olan biteni görmüş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkler 800 milyar doların peşinde! Erdoğan'dan haber bekliyorlar
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı