Itır Esen kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

2017 Miss Turkey yarışmacısının birincisi olan Itır Esen kimdir? 15 Temmuz hakkında söylediği sözler nedeniyle tacı geri alınan ve sosyal medyada en çok konuşulanlar listesinde yer alan Itır Esen kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte Itır Esen'in biyografisi

GİRİŞ 08.12.2017 10:59 GÜNCELLEME 08.12.2017 10:59
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

15 Temmuz şehitler hakkında çirkin paylaşımlarda bulunan ve 2017 Miss Turkey birincilik tacı elinde alınan Itır Eser kimdir? Yeşilçam'ın usta ismi Itır Eser'in yeğeni olan Itır Eser aslen nerelidir ve gerçek yaşı kaçtır?

ITIR ESEN KİMDİR?

1999 senesinde dünyaya gelen Itır Esen İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf  öğrencisidir. 

Sanat camiasının önde gelen isimlerinden Hayri Esen'in torunu olan Itır Esen 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisidir. Adını bu şekilde duyurmayı başaran Itır Esen uzun süre sosyal medyada en çok konuşulan isim olmuştur.

Ayrıca Türk Sinemasının sevilen oyuncusu olan Itır Esen'in yeğeni olan Esen,  bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacılarla çalışma fırsatı bulmuştur.

ıtır-esen-kaç-yaşında

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı. Esen’in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet’i nedeniyle alındığı açıklandı.

IŞTE ITIR ESER'İN ATTIĞI O TWEET!

"15 Temmuz şehitler gününü kutlamak adına sabahında regl oldum. Günü şehitlerimizin kanlarına temsilen kanayarak kutluyorum."

ıtır-eser-paylaşım

YORUMLAR 42
  • berivan 6 yıl önce Şikayet Et
    nahlet olsun böyüle evliliğe
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Mesaja bakın. Bir gram terbiye öğretilmesi bu ailede.. 18 Yaşında birinin attığı mesaj bu..
    Cevapla
  • v.ali 6 yıl önce Şikayet Et
    içindeki kini dışna taşmış bu milletin imkanları böyle hainlere sömürtülüyor sanat adına layıklık adına devrimler adına kazanımlar adına.bunların kumaşı bizden de hiç değil.bunları ait olduğu bağlı olduğu asıl vatanlarına gönderme zamanı ne zaman gelecek?
    Cevapla
  • Selçuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey almanya siz pkkyı ve fetöcüleri besle kargayı oysun gözü
    Cevapla
  • MÜSLÜMAN TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Aslen nereli bu gavur?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...