Ünlü şarkıcı Hadise son anda kurtuldu! Sapık hayranı...

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışma programının juriliğini yapan şarkıcı Hadise’nin, İstinye’de oturduğu siteye sızmaya çalışan takıntılı hayranı yakalandı.

Ünlü şarkıcı Hadise son anda kurtuldu! Sapık hayranı...
Ünlü şarkıcı Hadise son anda kurtuldu! Sapık hayranı...
GİRİŞ 16.10.2017 09:53 GÜNCELLEME 16.10.2017 09:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hadise'nin sapık bir hayranı, geçtiğimiz günlerde sanatçının oturduğu siteye girmeye çalıştı. İstinye'deki süper lüks siteye sızarken son anda yakalanan hayran, ortalığı birbirine kattı. Büyük korku yaşayan Hadise, şikayetçi olunca taraflar karakola gitti.

SAPIĞI GÖRÜNCE ŞOKA GİRDİ

Güvenlik tarafından polise teslim edilen sapıktan çok korkan Hadise'nin şoka girdiği öğrenildi. Evini değiştirme kararı alan sanatçı, ilk iş olarak, kendisine her yerde eşlik edecek bir koruma tuttu.

Hadise Kimdir? Hadise Nereli? Kaç Yaşında?

2005 yılında Stir Me Up parçası ile Belçika’da tanınan ve ardından Türkiye’nin büyük ilgisi üzerine kariyer planlamasını Türkiye’de sürdürmüştür. İlk albümü Sweat ile sonrasında bir çok albümü Türkiye’de piyasaya sürmüştür.

22 Ekim 1985 doğumlu olan sanatçı Hadise Belçika’da Anvers yakınlarındaki Mol kasabasında dünyaya gözlerini açmıştır. Hadise’nin annesi Sivas Yıldızeli ilçesi Fındıcak köyünden, babası ise Merkez, Yavu köyündendir. Hadise aslen Sivaslı’dır.

YORUMLAR 2
  • Aleyna 5 yıl önce Şikayet Et
    Öyle sapıklar var ki onlardan nefret ediyorum
    Cevapla
  • gfdgfdghgfjhgjhg 2 yıl önce Şikayet Et
    bana boş laf anlatma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar